Bättre sent än aldrig.

Jag ska passa på att säga grattis till Nicke nu när jag kommer ihåg, innan jag fortsätter skriva.

Så.

Mamma kom hem idag, till mindre disk och tvätt än förra gången. Vi åkte och handlade det första vi gjorde, sen kom vi hem och jag lagade maten. Det blev inte alls gott, jag har inte lärt mig steka lövbiff än. Sen tjatade mamma hela kvällen om att man borde tända ljus vid graven, och det hade inte varit nåt problem om det inte hade varit så att vi inte har nån grav att tända ljus på.

För övrigt har jag fått igång Sims 3! Jag är otroligt high tech. Så det har jag alltså spelat ett par timmar idag. Förutom det skriver jag på en ny låt. Försöker få igång min webcam så att jag kan göra en liten video och lägga ut tänkte jag, i förutsättning att jag får igång den vill säga ...

Blöt liten Sandra

Stackars Fredrik ligger och sover som vilken normal människa som helst vid den här tiden. Men Sandra och Danne är onda och väcker honom med Dannes 2-3 dagar gamla strumpor för näsan, morgon + bakis-andedräckt och fisar. Sandra ska till jobbet nu, så jag får snart gå och lägga mig igen. Men jag tänkte bara berätta att mitt sims 3 skulle vart nere om 11 timmar för 13 timmar sen. Nu har det gått 13 timmar, och det är 13 timmar kvar ... JAG VILLE SPELA IDAG! :'(

Sandra says; Bamse känn hur blött mitt hål är. Nej, stoppa in hela armen!

Grattis till mig på namnsdagen!

med andra ord

Det slutade med att vi åkte tillbaka hem till oss. Det var kallt och blött ute. Vi träffade lillebror Hellman med hans små kompisar i centrum, dom är så mysiga hela högen. Alla skakar först hand och när dom har hört vad man heter får man en kram :) Men så sagt kom vi hem, så har jag, Sandra, Fredrik & Danne har spelat Med andra ord tills grabbarna blev lite för fulla. Då började vi sätta ihop orden istället. :) Typ Färgblind Jordgubbe, IdiotGurka, ...


Söndagsblogg

Idag har det verkligen vart söndag, som Olivers mamma sa. Grått och deprimerat. Jag och Sandra planerade att titta på film och käka godis hela kvällen, och sova tidigt. Vi har varit så jävla trötta i typ en månad. Vi hade rättare sagt planerat att sova hela lovet. Men det har ju tyvärr inte blivit så.

Idag skulle jag varit på miljöpartiet-grej. Skulle varit i stan 11 = kliva upp halv 10. Jag kände inte riktigt att det var dags att vakna när klockan ringde imorse, så jag gick och la mig igen. Men när jag klev upp lite senare och satte mig vid Olivers köksbord berättade hans mamma glatt för mig att klockan ska ställas tillbaka en timme idag. Vilket betyder att jag hade kunnat sova en timme till och hunnit dit. Det sög.

Danne har bajsat. Nu ska jag byta kläder, Fredrik drar ut boskapet! TJARRÅ

Zynga-poker rocks!

Alice och Adam kom hit ikväll, vi satt och spelade poker på facebook i flera timmar! SÅ KUL! :D

Nu sitter jag och käkar min gorme-middag bestående av färdigköpt barillasås på pasta med ost ...
Jag fick dock en påse bilar att tröstäta av Adam, väldigt snällt. Jag har sorgligt nog käkat upp alla chipspåsar redan. (Inte helt själv faktiskt)

Nu ska jag fortsätta titta på dokumentär om Amanda och vänta på min sambo to come home!

öppen för förslag

Som jag skrev på facebook. Jag är så jävla ostimulerad. Det kryper i hela kroppen, jag klarar inte av att sitta och spela Zynga-spelen på fejjan hela dagarna längre! Och när Sandra kommer hem kommer hon bara vilja sova den fisen! Hon klev upp halv 8 och åkte till jobbet, helt crazy.

Jag hade ganska kul igår kväll, så jag lovar att inte deppa idag. Bara ring! :'O

UTGÅNG!

Snart, hoppas jag. Jasmin skulle ta en tupplur innan kvällen börjar, Alice verkar inte ha några större planer än Jasmin och resten av världen verkar inte vara så intressant.

TJOHO!

Hör av dig så diskuterar vi saken!


<3

Jag behöver telefonsamtal.


Dr. Bob Kelso

Bob Kelso - Life is scary. There are no magic solutions. Get out there and get the job done.

- But what if it's to hard?

Bob Kelso - Everything that's worth something is only worth if you fight for it.


Snorbobba

Jag pratade med kunskapsgymnasiet nyss, och jag ligger tvåa på reservlistan. Så det känns som lite optimistiskt att hoppas på något ... Carina skulle i alla fall checka praktikplats på hanvikensskola, sen har jag lite roliga idéer själv. Men det ska verkligen vara kört innan jag sätter nåt i verket! :) Hon som jag pratade med på kunskap sa i alla fall att jag skulle försöka få så bra betyg som möjligt här ändå, så att jag inte skulle vara efter utifall att jag kom in.

Jag, Amanda och Noa har Current event veckan efter lovet, när vi ska hålla som en "föreläsning." Vi tänkte prata om FRA-lagen, men vi har inte ens börjat än. Så vi ska sitta och tokplugga hela kvällen, och om det verkligen behövs ska vi träffas på lovet. TJOHOO!

Jag skulle verkligen behöva hjälp med diskning,
det skulle lyfta en tung sten från mina axlar ...

It's okay to fall, if you don't do it alone

Lyssnade precis på min första låt. Den har en bra idé, den handlar om nåt bra. Men bra var den inte! Men jag ska inte vara så hård mot Bamseliten som faktiskt kämpade jättemycket med den. Jag gillar pianot :) 

Vissa rader är ganska kloka faktiskt 
''It's okay to fall, if you don't do it alone"

2006, det var ungefär exakt samtidigt som jag var såhär sexig och hade SÅHÄR LÅNGT, TJOCKT HÅR!


that hospital

Återbesök på schyyyykhyset idag! Jag ska åka om ca ungefär exakt 53 minuter! Om jag hinner till sista lektionen går jag på den, annars ska jag nog handla mat. Då måste jag komma ihåg att påminna mamma om mat pengar också ... ganska pinsamt att stå i kassan och inte kunna betala!

Sandra kommer att missa sin buss, som hon skulle tagit för att bara komma lite försent. Så nu kommer hon jätteförsent, jajamensan. Men det är nog ingen stor fara :) Jag får nog ta och fixa en macka åt stumpan så hon inte svälter i all hast!

Haha herregud, congratz om du kan läsa detta.

Just do it!

Ikväll har jag och Sandra pratat problem i timmar. Våra egna och andras. Tillslut kom vi fram till att det är dags att göra något åt saker och ting. Så vi kom på idén att skriva ner allting. Skriva ner ett problem, och sedan skriva ner dom detaljerade problemen i problemet.

När man väl har det på papper så kan man inte förneka något längre. Man kan helt enkelt inte ljuga för sig själv för det står där! Då måste man göra nåt åt saken. Och när man dessutom har skrivit ner vad problemet är i problemet så kan man göra något åt saken.

Vi fick ihop ett par A4 var. Dom är hemlig-stämplade och ska läggas i min Viktigapappermapp.

På botten kan man inte komma annat än upp

Jag var på Kunskap idag, skolan alltså inte gymnasiet. Pratade en stund med Astrid om att jag sk akomma dit och sjunga med henne eftersom att jag har tappat allt sen jag började på VRG. Jag behöver peppas igen och ha roligt med sången så att jag inte ger upp allt. Vi pratade lite politik också, efter att jag hade berättat om intervjun med dagens nyheter. Sen skulle hon ha lektion så då fick jag gå.

Då gick jag till Kerstin och satt där och pratade en stund. Bollade lite problem och lösningar. Det börjar luta åt att en plan B utformas! Kommer jag inte in på Kunskapsgymnasiet i vår kanske jag tar ett halvt sabbatsår, så att jag kan söka in till nästa höst istället. För jag kan inte börja en annan skola andra terminen, jag kommer att få gå om i vilket fall om jag inte börjar Kunskap. Så kan jag passa på att tjäna lite körkort + bil-pengar. Men jag är inte alls säker på den idén.

Nu ska jag och Sandra, som BTW höll på att få mig att käka härsket fett från stekpannan, titta på Dirty Dancing 2!

Hey Jude!

Vi hade ensamble idag (musikar i grupp) och vi sjunger på sånt vi ska spela på kulturcafét i slutet av november. Vi ska t.ex sjunga Hey Jude, och idag testade vi förförsta gången med instrumental till, och fyfan vad bra det låter! :D Man får typ öronorgasm! Speciellt när alla sjunger DADADA i olika stämmor, det är läskigt coolt! Jag längtar :)

Varken Sandra eller jag var speciellt peppade på att kliva upp imorse. Vi gick och la oss vid 1, alldeles för sent för små flickor som vi. Så jag sov hela bussresan till skolan, drömde värsta drömmarna och grejer. Sen hade vi engelskaprov det första som hände när jag kom fram, och även fast jag hade tryckt i mig en kopp kaffe satt och och gäspade hela provet. Vi skulle jämföra vår gamla skola med den nya, och både jag och Bea som också har gått i Kunskap skrev ganska partiskt. Kunskap är helt enkelt bättre.

Mina ben är jättetorra! Nu ska jag gå och göra nåt åt saken.

Dagens Nyheter

Hihi, blev (somsagt) intervjuad av DN idag tillsammans med två andra Grön Ungdom-mates. Jag har ju inte hunnit bli så insatt så jag hade inte så mycket att säga förutom att förklara varför jag är med och vad jag vill med det.

Sen frågade journalisten mig vad det är för skillnad på piratpartiets och miljöpartiets politik i allt med frihet och FRA och sånt. Jag ba: eehhh... asså jag känner typ ... jag typ ... eehheh .. att jag har black out. Alla ba började asgarva! Skitpinsamt :D Sen gick vi omkring lite utomhus och han fotade oss från en massa vinklar i olika miljöer, och tillslut slutade jag vara seriös, såklart. Så vi får se om dom tar med några roliga bilder :)

Säger till när tidningen kommer, så får alla se till att köpa den! Och jag ska försöka hålla i den här sköna kicken!

ät inte bajs

Jag har så mycket att tänka på. Det var skönt i kunskap, att en sån här period gjorde ingenting. Man fick vara tyst och tråkig när man behövde. Det känns som att nu måste jag fortfarande göra intryck på nya människor, och jag är ingen som ''gör intryck,'' jag bara är som jag känner. Det funkar inte alltid, det funkar inte just nu.

Jag har gitarren framför mig! Glömde noterna hemma ... jag har aldrig tagit med mig dom, jag är en dålig elev. Jag var så nära att ta med dom imorse, så nära! Men nej, det gick inte hela vägen. Sol, vind och vatten har jag som läxa, jättemysigt låter den. Men jag är inte helt OK än, så jag kommer få den en vecka till. Sen såg jag nu på schemat att jag fortfarande hade Hey Jude som läxa också, och den kommer jag knappt ihåg och har knappast blivit bättre på!

Intervju med Dagens Nyheter i eftermiddag, berättar mer sen för jag är faktiskt inte så informerad om vad som faktiskt kommer att pratas om. Men det ska bli spännande! Jag ska bara få upp lite humör!

Sova, vill jag göra.

Goodbye my lover, goodbye my friend

Tiden är kommen. Mitt duschdrapperi flyttar ut. Vi har haft en fin tid tillsammans,
men det är dags att ta farväl ...

Here he is, walking out the door :'(


Åh hej med Farbror Frej!




Ensam liten björn

Jag är ensam, det är ganska skönt. Jag har inte velat vara ensam idag, men det känns ändå som att det är ungefär vad jag behövde. Jag tröstäter och pratar med orakelboken. Magen påminner mig hela tiden om nåt som jag fortfarande inte vet riktigt vad jag tycker om. Och så tvättar jag kläder också!

Blev ingen skola idag. Jag ringde och sjukanmälde mig imorse för att jag skulle till UMO på morgonen, och så skulle jag snacka med Pia sen på skolan och säga att jag bara skulle ha 1-2 timmars frånvaro. För att även om det är anmäld frånvaro så ser det inte så snyggt ut när det är för mycket. Men jag hade fortfarande så ont i magen efter att ha varit ute och rört på mig i två timmar så det var inte ens nån mening att försöka ta sig till skolan.

Snart blir det nog ensamt, känner du att du vill ha sällskap så finns jag.

Vit Choklad

Jag svullar bacon, tomat, oliver & vit choklad. Egentligen är jag sugen på billy's eller nåt, men det fanns ju tyvärr inte. Jag både mår illa, är hungrig och har ont i magen. So sad.

Vi hade rätt mysigt igårkväll. Det var dock Oliver & Phille (Fille?) som kom, och inte Sandra & Carro. Vi mest spelade kort hela kvällen, ganska lagom :) Planen för idag är typ: TV! Sen sover jag nog hos Sandra. Lite plugga matte också tror jag.

20:57

Jag spillde ut ännu en flaska vatten i väskan idag, så nu har jag suttit ett tag och torkat sedlar med hårtorken.

BTW, jag har ingen aning om vilka det här är ...


Klockan sju framför datorn lördag kväll

Mysig kväll igår, mysig kväll ikväll. Förutsatt att Carro och Sandra kommer hit, inte bombis. Mina planer att gå ut ikväll lyser inte så starkt längre, det händer ingenting. Inte i min begränsade bekantskapskrets i alla fall. Vafan!

Samma som förra lördagen,

nån kan höra av sig! :)

_________________________________________________________________________________________

Barnvakt idag. Skithärliga småtjejer, 5 & 3 bast. Norskar dock, du kan ju tänka dig en treåring som knappt kan prata än, och som dessutom försöker sig på norska. Inte OK! Dom tittade på två filmer. Av alla roliga som askungen, hitta nemo, bilar, pinocchio, så valde dom nån norsk version av bolibompa. Den hamnade inte på min top 10-lista.

Men det var mysigt, jag älskar barn. :)

What do you do when all your enemies are friends?

Ingen aning, jag hamnar inte så ofta i en sån bedrövlig situation.
Haha, det är så jävla roligt att leka med ord.

Pappa & Monica kom på middag ikväll. Oliver också. och Stefan kom också till och med.
Tacopaj! Dom tyckte också att det var gott, men starkt, så jag är inte knäpp :) Vi spelade Med andra ord, jag sög, Oliver fick knappt vara med och Stefan fuskade. Men det var skitkul! Stefans allra första ord var hemorrojder! Nu skulle jag helst vilja sätta på en lång, mysig film och lägga mig tidigt. Men jag har ingen lust att ta hand om mig själv helt ensam ikväll, så jag drar väl ut när Oliver gör. Och upp tidigt imorn. Jag får sova hela söndagen istället, helt enkelt.

Change: Film och 2½ men hos Oliver, livet leker

Fredag 16/10, namnsdag: Finn

Jag började som sagt kl NOLL ÅTTA : FEMTON idag, men eftersom att jag har gjort illa knät kan jag ju inte springa. Men han säger att vi ska komma ändå så hittar han på nåt annat åt mig. Men idag (imorse, inatt ..)fick jag bara sitta där. HELA LEKTIONEN, och det var minusgrader. Jag hade alltså lika gärna kunnat sova, och komma till skolan 10:50 när jag egentligen började ...

Påväg från skolan blev jag verkligen förundrad över mitt otroligt goda humör! För hela morgonen hade jag haft PMS, men på eftermiddagen steg humöret över skyarna. Lite senare under bussresan såg jag ett stort gäng killar, dom kan ha vart 10-11, eller 15-16? Jag kunde verkligen inte sätta en ålder på dom! Så frustrerande att jag var tvungen att fråga, om jag hade hunnit, för precis då klev dom av. Järnspikar!

Bedtime

Nu är jag uppe alldeles för sent, jag börjar 8:15, måste alltså åka 7:00 och kliva upp 6:00!

Jag har storstädat hela eftermiddagen, jag ser ytor på mitt golv jag inte sett på år. Jag har bara kvar damsugning imorn, eftersom att jag inte kan ställa mig och damsuga efter 10. Sen har jag en del plock kvar i vardagsrummet och köket, men snyggt blir det! :D

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar om thaigrytan jag åt till middag :')
Godnatt!

Annelie VS Orakelboken & metrohoroskop

Jag har löst ett MAJOR PROBLEM! Eller Annelie löste det till kanske 99 %. Jag visste det, jag visste att hon var rätt person :D Hon är väldigt bra att ha ibland. Orakelboken och metrohoroskopet kan ta sig i baken!

Första provet i gymnasiet idag. Väldigt roligt, väldigt kort tid, väldigt konstig text blev det. Jag skrev om det jag pluggade med mamma igår, men jag hann inte skriva färdigt. Så jag fick panik och skrev "SOCIALISMEN VINNER!" Det ska bli spännande att se vilket betyg man får på ett sånt uttalande ..

Jag skulle stanna och köpa tights påväg från skolan, så hittade jag ett rött skitsnyggt nitskärp också så jag köpte det också. Och innan Anna kom och mötte mig han jag få med mig två halsdukar också :) Och nu är jag som sagt med Anna, hemma hos henne. Jag ska hjälpa henne att skriva mail till hennes svenskalärare, och stämma hennes (min) gitarr!

TJOHO, jag bär på lättare stenar ikväll!

Politik

För att byta tankegång och konsentrera mig på lättare och roligare ämnen har jag pluggat hela kvällen med mamma! Politik, det är verkligen min grej :D Jag har jämfört konservatism, liberalism & socialism till provet imorn, och liberalismen och socialismen har samma mål. Skillnaden är att socialismen tror på att kollektivet ska ta hand om varandra, och liberalismen tycker att individen ska ta hand om sig själv.

Dessutom läste jag i metro idag (jag älskar metro!) att Obama är en jävla skurk! Han fick precis fredspriset, och nu är han mitt inne i att bygga världens största bomb, nånsin (förutom atombomberna.) Han har tagit 350 000 000 från USA till bara ombyggnaden av planen som ska bära bomben, och i mitten av 2010 ska den användas. Dessutom har han smugit ner ännu fler soldater än som har varit känt till Afghanistan. Så nu är afghanistanstyrkorna dubbelt så stora som under Bush's sista ämbetstid.

Say no more.

Hungrig Onsdag

Jag har inte haft nån lust att skriva. Jag har ingen lust att skriva. Funderar för mycket och är rädd att skriva saker jag inte vill publicera officiellt. Och skulle jag skriva halvhjärtat om min dag skulle jag tråka ut både mig själv och dom stackarna som försöker läsa. Jag är i alla fall hungrig, och skulle jag skrivit något hade det nog handlat om
  • VRG har ändrat min åsikt om skolan. Till det sämre.
  • Paus med Teddan
  • Anna med gitarr
  • Ritblock (skrivblock)
  • En snäll Annelie
  • Prov + prov + prov
  • I am a man with constant sorrow

  • Gray Monday

    Man skulle kunna tro att måndagarna i VRG är planerade att vara ruskigt äckligt tråkiga. Man har både matte, svenska, engelska & historia. Historian är ioförsig helt OK, men när man har haft matte, svenska och engelska innan är man så trött på skolan att man inte ens pallar historia.
    Det är synd för jag är ett svenska-fan, hon har verkligen förstört det för mig.
    But I keep my head up high! I WILL SURVIVE!

    Mamma ringde Kunskap idag, det ser lovande ut :) Men jag börjar nog inte förrän nästa termin, eftersom att Kunskap inte riktigt fungerar som andra skolor. Så jag behöver avsluta dom kurserna jag kan i VRG. 
    Så jävla härligt!

    Juste, jag fick en fin ros i stan :) Försäljarna på hötorget brukar vilja ge till mig. Antaligen för att dom inte kan sätta land och ursprung på mig, samtidigt som att jag inte ser ut som en sån som brukar få uppmärksamhet, så att jag borde vara ett perfekt offer att lura! Och lurad blir jag :) Jag älskar att få blommor!

    Mitt första konstverk med Photoshop!

    Lars Winnerbäck är ett geni

    Jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, jag har det varmt och tryggt
    Jag har en lampa vid sängen
    Där har du varit på flykt från den svåra terrängen
    Det skulle aldrig ha gått, när vi stått
    på så olika ställen i livet
    , men tiden gav oss lite grann ändå
    Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
    som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst
    ungefär, du kan säga kär

    Du har ett hem bort i skogen, snårigt och svart, där har jag aldrig vart
    Där faller löven om våren
    Där har du gjort dig en kvart, i dom djupaste snåren
    Vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
    på så olika delar av världen
    , men en fjäril flyger mellan oss ibland
    Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
    som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
    Men ändå, vi ses igen vi två

    Det finns en skugga bland träden, där vi kan ses, där kan det tas och ges
    Där har vi nånting tillsammans
    Där är skogen rätt gles, där finns ljus lite varstans
    Det är en underlig plats, där vi satts
    på så olika prov med varandra, två världar ska krocka varje gång vi ses
    Vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära
    som vilka kära som helst
    , vilka världar som helst
    Eller hur, det måste va nåt strul

    Det går en vind genom skogen, nånting hörs därifrån, det blåser till över ån
    Nånting fladdrar i vinden
    Ingen väldig cyklon, men det biter i kinden
    Det skulle aldrig ha blåst, om vi låst
    om vi stängt om våra olika världar
    , en fjäril längtar alltid ut igen
    Små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan, som jag lätt förringar
    som vilka vingar som helst, vilka känslor som helst
    Rationell, vi kanske ses ikväll

    - Lars Winnerbäck

    Grillad korv

    Igår, söndag, åkte vi till Lilla Italien där Teddan käkade pizza och jag tittade på. (Jag hade alltså ätit innan, inga ätstörningar) När han hade käkat färdigt rullade först Charlie sen Oliver in :) Vi gick och checkade den coola branden bakom gymmet. Vi var ju tyvärr inte dom första, så branmännen var ganska griniga när vi frågade om vi fick gå fram och kolla, och dessutom var elden typ släckt.

    Jag fick höra att Charlies och Teddans inlägg i Dessies blogg/youtube hade fått 12 000 visningar på ett dygn.
    Över 20 000 idag, HAHAHA! Stackars krake. Men han är ju ganska söt i alla fall ^^


    MONEY MONEY MONEY

    Jag har sökt jobb som telefonförsäljare.
    Jag lovade mig själv att aldrig utsätta mig för det, men jag måste ju faktiskt testa.
    Dessutom är det extra pengar som jag inte skulle ha något emot! Och det faktiskt ganska bra ut på CV:t om jag har pallat både telefonförsäljarjobb & kassan på ICA, och jag brukar inte ha problem med att göra det bästa av situationen!

    Teddan is on his way hit, ville träffa mig sa han :) Han och Charlie är med i Dessies fjortisblogg där hon filmade dom på tunnelbanestationen. Stackars Charlie trodde bara att hon tog kort, så han är med alldeles för mycket på filmen. Det jävligaste är att hon antagligen får fler läsare nu bara för att alla vill se Charlie. Stackars liten :D

    Men nu har jag viktiga uppgifter att utföra! :D
    Tvättstugan here I come, JIIIIHAAAA!

    If you're in a hole, you should stop digging

    Åh herregud, I'm going crazy! Det här är så fel, så fel!
    Men det känns bra, det är så skönt, som att gå tillbaka tre år och sitta fast i tonårstankar och känslor som är så både viktiga och så fullständigt oviktiga.

    Det är lite för sent för geniet att spekulera,
    so long
    / Liten

    ______________________________________________________________________________________________________

    Dagens mående: Lutar uppåt!
    Dagens låt: Lars Winnerbäck - Fånga en fjäril (akustisk)
    Dagens skratt: "... och den tredje var kortare än Bamse!"
    Dagens klädsel: Svart fodral, röd/vit sjal, lila tights & världens mysigaste kofta
    Dagens händelse: Alice & Adam!
    Dagens planer: That bed!
    Dagens vill ha: hemlis :)
    Dagens saknad: Anna (igen, fniss)
    Dagens längtan: That bed!
    Dagens bästa: Spotify
    Dagens behov: Skriva på låten för att få ur mig all förvirring
    Dagens köp: frukost

    Jag borde faktiskt sova nu, jag kan inte sitta uppe och vänta på nåt som helt enkelt inte kommer att hända.
    Dessutom behöver min friskhet sova! Så jag ska stilla min hunger och krypa ner under täcket!

    Godnatt till typ 1 läsare?

    Förresten, någon som vet hur man flyttar reklamen?

    saturday night

    Nu är jag ensam. Mamma har kommit hem men hon är på middag med nån kompis i stan. Sandra är inte här för mamma har kommit hem, och Teddan gick precis för han måste hem och mata hunden. Jag är inte sjuk längre idag, så jag funtar på att hitta på nåt. Inget som innebär att jag måste stå en lång period ute i kylan, men åka hem till nån ...? KANSKE! Oliver kanske, idag igen :) Men det troligaste är väl att han ska festa ikväll, och det ska ju inte jag! Alice var länge sen ...

    Nån kanske kan höra av sig helt enkelt? :)

    See me catch the first fall




















    Karma!

    Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna det här. (Det är bra alltså)
    Jag måste ha varit väldigt snäll, för Carro och Stoffe kommer hit istället för att åka hem till Fredrik med Sandra, bara för att jag är sjuk och ensam. Dom ska köpa med sig godis! :') För jag tänkte faktiskt köpa det, tills jag såg med sorgsen blick hur klockan passerade 9 ...

    Jag hade tänkt ringa pappa och fråga om han kunde köpa godis till mig, men så ville jag va säker på att Sandra inte var påväg hit. Men då raggade jag upp Carro och Christopher istället!

    Dagens mående: Snorigt!
    Dagens skratt: Annas ''goda nyhet'' som jag alltid tror är ett skämt.
    Dagens låt: Living in America - The Sounds
    Dagens mat: Sticky rice! :')
    Dagens köp: Ingenting!
    Dagens saknad: kunskap
    Dagens längtan: Jag vill bli frisk!

    Sortera sopor, inte människor

    På vägen hem från Anna sprang jag förbi hos Oliver, jag skulle bara varit där i 10 minuter kanske, powertalk (haha.) Det slutade med att jag var där i flera timmar, jag kunde inte gå. Men sen skulle han ha kul ikväll såklart, som alla andra, så då fick jag helt enkelt pallra därifrån. Jag önskar att det inte hade varit fredag, för då kanske Sandra hade vågat komma hem, så att jag hade nån att prata med. Jag skulle behöva prata, nu när jag tänker på det.

    Jag fick ett sms idag, från ''orakelboken''.
    Det stog "Genom kockos-boll ätning kommer du bli frisk. Thailändska fastrar kan också funka."
    Första tanken var, pappa. Sen insåg jag att stavningen inte riktigt höll, och pappa är lika noga med stavning och grammatik som jag. Så nu kan det vara vem som helst! Men som läser min blogg förstås.
    Hmmm ...

    Jag har förresten precis frågat riktiga Orakelboken ett par livsviktiga frågor.
    Fick ganska intressanta svar. Som jag ändå aldrig kommer våga använda.

    Syskonkärlek

    Anna läser högt för mig, hon började igårkväll. Hon läste till båda somnade. Den är asbra! :O
    Det är en tjej och hennes storebrorsa, dom är typ tillsammans och har sex och grejer. Sen kommer deras mamma på dom och skickade iväg storebrorsan långt åt helvete. Så nu är det jättespännande!!


    Sjuk liten björn. HAHAHAHA!


    Det var en gång en liten faster ....

    Jag är jättesjuk, Det är jättesynd om mig. Anna hämtar alvedon åt mig, sen ska jag sova!
    Det blir ingen middag med pappa & Monica imorn, så jag behöver inte stressa iväg med snurrig feber och handla ingredienser. Mitt liv blev plötsligt mycket lättare att leva med.

    Headern är en panik-nöd-bild, jag ska göra nåt åt saken!
     
    Dagens mående: Lutar neråt
    Dagens skratt: Anna rymmer ut genom balkongdörren med golvlampan
    Dagens låt: Markoolio - Vi drar till fjällen! :D
    Dagens mat: Sticky rice :')
    Dagens köp: smink
    Dagens saknad: Little berry <3
    Dagens längtan: jag fantiserar om att alvedonen ska verka

    Guess what?

    Jag är sjuk för en gång skull! ...

    Fan. Jag kommer typ få gå om 1:an. Jag ville gå till skolan imorse, men jag har feber och mitt huvud är så tungt att det nästan släpar i marken. Men jag knarkar echinacea och dricker c-vitaminshots istället för både vatten och te, så jag ska nog bli frisk. Dessutom ska jag sova hos Anna ikväll och få sticky rice, och mår psyket bra mår kroppen bra!

    Jag har försökt baka idag för jag är så jävla sötsugen. Först försökte jag göra muffins - muffins utan ägg eftersom jag inte äger några såna - men efter att jag fått ihop halva degen upptäcker jag att jag inte har nåt bakpulver heller. Så då försökte jag göra degen till havreflarn istället, men det slutade med att dom var tvugna att ligga i ugnen tre gånger så länge som det stog på nätet för att bli färdiga, och då brände dom istället fast i plåten och blev till smulor när jag skulle lossa dom.

    Så jag gav min tid till Brokeback Mountain istället, vilket slutade i depression.

    PC (CP)

    Internet är så jävla segt! Rautern har typ svininfluensa.

    Vi började kvart i 8 imorse, och hade håltimme mellan 11 - 1. På dom två timmarna hann jag både få i mig lunch och gå till frisören, och ändå hinna tillbaka till skolan i tid! Hon klippte av allt slitet, så det är friskt nu! På bara ett år kunde jag fixa det, sickt! Jag har en bra kommunikation med mitt hår. Hon tonade det också, rödare. Eftersom mitt bebishår är blont så blev det nu orange ...

    Efter skolan blev jag sjuk, men jag hade planerat hela dagen att jag skulle shoppa, och fantiserat om vad jag ksulle köpa, så jag var helt enkelt tvungen att kolla kläder vilket fall. Jag var kvar i stan och sprang mellan affärerna tills dom stängde dörrarna. Fick med mig en massa smaskigt hem!

    MEN!
            Påväg till tunnelbanan såg jag halsduken. Den jag hade letat efter hela dagen. Då var pengarna slut.



    "PASSAR PERFEKT, MÅSTE HA!"
    Jag hänge upp mitt bananskal på kroken inne i provrummet, och dog för mig själv av garv ..


    Som sagt ...

    vi hade presentationen i Gamla stan idag! Det gick helt okej för oss, hade gått bättre om vi hade haft lite mer tid och hade hunnit checka ordning och sånt tjaffs. Men skolan är inte viktigast! Säger lärarna på Viktor Rydberg.

    Dom andra grupperna var asbra! Sista gruppen var cool, för dom hade fått blodbadet som ämne. Så vi fick gå den biten som dom dödsdömda hade gått! :D Skitcoolt. Då såg jag också att jag måste åka till Gamla stan i helgen och ta med mig mammas systemkamera. Fasen vad fint det är på morgonen, precis när solen har gått upp.

    Gamla stan tour

    Imorse hade vi redovisningen i Gamla stan, vi var första gruppen upp, ...........

    Men det får jag ta sen, för jag gfick tid hos frissan om en halvtimme!

    SO LONG SUCHAAAHS

    4 KG SMÖR

    Ägaren på lilla affären köper hem 4 kg smör till oss. Det blir billigare :)

    Vi behöver hjälp med massa chokladbolls-rullning!
    Hjälpa till? :D


    I <3 KEBAB

    Vi fick kebab till lunch på skolan idag. Mmmmmmmh... Och jag käkade på La Fleur med Teddan och Charlie, mer kebab! Där fick vi också höra från bordet bredvid (Teddan förutspådde att jag skulle skriva det här, den snorbobban) att om man blir gjord i turkiet så blir man en hårig turk. Lilla killen som berättade det här för farsan sa också att the fact that håriga turkens mamma var spanjor hade inget med saken att göra! Och att man blir gjord är alltså att päronen har sex!

    Dagens mående: Glad & sprallig! och lite uttråkad
    Dagens skratt: Lukas med ukulele sjunger i falsett.
    Dagens låt: Living in the sunlight - Tiny Tim
    Dagens mat: Kebab
    Dagens köp: Latte-slush från 7-eleven
    Dagens saknad: Litenfaster Anna
    Dagens längtan: Sandras varma fleecetröja!


    Tiny Tim - Living in the sunlight

    Lukas ringde och berättade att han hade hittat låten som vi ska sjunga. Gissa om jag DOG av garv! :'D
    (spola fram en halv minut)




    No studyvisit!

    Som sagt, inget studiebesök idag. Men jag hann rycka tag i Jois när han sprang förbi idag, så matten är löst! Jag ska bara göra första läxan jag missade, den för 4 veckor sen, så får jag bara hoppa in där dom är! Asskönt.

    Jag, Nathalie & Lukas var i gamla stan idag och kollade vart vi skulle hålla till och delade upp text, hittade på massa teater till och med. Våran redovisning kommer typ bestå av teater! Det blev lite svårt med Alice bara eftersom hon försvann från jordens yta och hade avstängd telefon, så vi vet inte vad hon ska göra för nånting imorn ..

    Påväg från gamla stan höll jag på att avlida på tom mage så jag köpte latte-slush på 7-eleven. Lukas trodde att det skulle va jätteäckligt så jag tog med ett sugrör till honom också (ett eget eftersom att han håller på att tillfriskna från svininfluensan,) och han tyckte att det var så gott så han slickade rent hela sugröret, och stoppade ner det igen för att ta mer ... Jaja, lite svininfluensa kommer nog alla att få genomlida i vilket fall.

    Jag fattar ingenting, jag gick i Kunskapsskolan

    Jag är så jävla snurrig. Och det gjorde ingenting i Kunskap, för var det nåt jag inte fattade så kunde jag vänta några veckor med det och fatta lite senare. Men här går inte det, jag måste komma i tid och grejer! Jag hänger inte med på lektionerna, hör inte vad lärarna säger, glömmer bort alla viktiga tider. Så idag har jag missat halva dagen!

    Jävla Lukas också som lurade i mig att vi skulle på studiebesök idag:

        \  /
        o o
          -
         ^

    Så känner jag nu Lukas!

    Nästa lektion är om typ en timme ... Hade jag vetat att jag ändå inte skulle gå på min första lektion förrän typ halv ett hade jag sovit längre!


    KONFERENS

    Jag, Teddan & Anna har telefonkonferens!

    It's pretty cool. Vi snackar alla tre i telefon, det gjorde jag sist i sexan med Sabbo när hon hade hittat den coola funktionen. Nu försöker jag ringa Sandra också, det här är jätteroligt!

      _   ^
    O  o
    ..
    ,______,
    \___/


    Anna Litenfaster Holmberg

    Hon ska sova hos mig ikväll, men hennes mamma tycker att det är försent.

    Vet du vad jag tycker jag tycker du tycker för mycket.
    Klockan är 20 över 8, och hon ska sova hos MIG.
    Mig av alla, jag är hennes brorsdotter FFS.
    Show some fucking mercy!


    dont blame on me

    Hahahaha, vilket jävla bajs.

    Att det ska vara så svårt att hitta på kunskapsporten, till och med när man är inloggad. Både jag och Anna letade jättelänge innan hon lyckades lura sig in någonstans och hitta den där mailadressen jag behövde.

    Hon har det lika stressigt som jag i skolan just nu, stressigare antagligen eftersom att jag inte är lika motiverad. Hon hade till och med tappat rösten nästan. Jag ska ringa tillbaka när jag har gjort färdigt historian. Jag skriver om människan och hur man levde på medeltiden, för det hade vi glömt. Inte så bra!

    orakelboken

    Jag har nu (snart) sökt in till Kunskapsgymnasiet, media tänkte jag. Foto, skulle vara helt OK faktiskt. Jag ringde dit idag efter skolan och pratade med en finne, som ville att jag skulle maila lite uppgifter och anledning och sånt. Så det är ungefär min plan för närmaste framtiden. Jag var lite tveksam innan jag såg kursplanen, jag får 550 points att välja egna kurser på. Det är riktigt mycket, jag kan välja upp till 11 kurser! Det betyder att jag inte kommer gå miste om musiken!

    Orakelboken sa att jag ska börja där. Genom uppoffringar.

    Dagens mående: Trött och kall
    Dagens låt: Melanie C - If That were Me
    Dagens smink: no nothing!
    Dagens klädsel: svarta jeans & gammal tjocktröja
    Dagens händelse: Första engelskalektionen på en månad!
    Dagens planer: Plugga. Matte, svenska, historia.
    Dagens vill ha: Stora, tjocka, varma tröjor.
    Dagens saknad: Värmen
    Dagens längtan: Onsdag - Recorse-day
    Dagens bästa: Carro & Danne i tyresö C
    Dagens behov: Oboy!
    Dagens köp: Dust it (äntligen)

    Juste, pappa & Monica kommer på middag på söndag, fniss. Måste hitta på något roligt att laga. Förslag?

    Sötnos-lastbil!





    Lastbilar utan last, är dom inte hur gulliga som helst!? Sådär opropotionerligt bebis-gulligt!
    Man vill bara ... ta hand om den! :')


    Getost! På ICA nära Ringen

    Jag jobbar nog inte där längre. Jag tror inte att jag är anställd ens lite grann. Kerstin har sagt något helt annat till mig, men när Andreas ringde in mig idag så såg vi att jag inte ens har mitt anställningsnr längre. Hmmmmm, tänker jag då!

    Och jag har haft så tråkigt idag, för jag var så trött och lyckades aldrig bli sådär snurrig och trevlig som jag brukar bli. Förutom sista halvtimmen, när det inte kom några kunder och jag började titta omkring mig. Så såg jag att det stog Getost på en rabattkupong. Jag tänkte att getter är väl grabbar, och deras brudar är väl får? (Jag var väldigt trött vid den här tiden) Så jag frågade Frida, och hon hade ingen aning. Då frågade jag två kundkillar som garvade så dom pissade på sig typ, och hade ingen aning heller. Så kom Olivers mamma och handlade, hon hade ingen aning heller och skulle fråga Oliver som skulle titta på nätet.

    Jag kände att om getost finns, och alla getter är hanar .......... studentmatte = det går inte.

    Sen kom det en upplyst man, som berättade för mig att brud-getter finns visste, dom har inga horn. Och deras ungar heter killingar :)

    Dator äter Bajs

    Jag satt uppe hela natten och fixade min dator. Skulle installera om hela Windows. Alla jag visste kunde låg tyvärr och sov, så jag chansade och ringde några som jag i alla fall visste var vakna. Charlie visste bara halva biten, och det var slutet, så jag visste inte ens hur jag skulle börja. Så kom jag på att Andre i Dalarna kanske vet! Så jag plockade upp hans nr och vi snackade i 45 minuter, och 2 timmar senare slutade det med att det inte ens funkade ...

    Fan!

    Han vet nog, om han ser. Men han satt som sagt i sitt hem i Dalarna och kunde tyvärr inte se.

    This is me!


    tågstrejk

    Jag tar inte tuben från skolan just nu, därför måste jag ta långa tidskrävande resor när jag ska nånstans. Speciellt hem. Igår skulle jag möta Teddan på skanstull, så jag tog först bussen till Odenplan och tog 4:an därifrån. Jag insåg efter en timme att jag tagit 4:an åt fel håll. Så det tog mig en och en halv timme att komma till skanstull.

    Hela den biten var det samma mysiga busschaufför, han och hans busschaffis-kompis går i pension om 16 dagar. Så han passade på sista dagarna att prata, köra fel och busa, så jag hade ganska roligt också :) Sen klev det på en mamma med en liten bebis som var jättesocial. Hon började prata bebisspråk med alla på den dunderfulla bussen så alla började prata med henne också. Till och med när dom gick av vinkade hon hejdå till var och en hon hade pratat med, en i taget för att inte glömma någon. SÅ JÄVLA SÖT!

    Wollmar Yxkullsgatan, wtf?

    Fredag

    På tuben påväg till skolan satt jag mitt emot en klok tant (typ 80 - 90 bast.) En tjej som satt bredvid henne skulle av och klämde sig ut mellan oss, men jag satt med benen i kors så hon gick mot tanten. Tanten hade något fel på höften så hon fick asont, så sa hon det till mig såklart (vänligt.)

    Sen gav hon mig en tankeställare, hon sa att hon tyckte att det var bra att vi fick kontakt och att jag lyssade och förstog. Eftersom att det var antagligen inte med meningen, jag gjorde inte så för att göra illa henne, det kunde ha varit så att jag bara inte visste bättre. Hon sa att från olika familjer och bakgrund får man med sig skilda vanor och moral, och att man måste kunna mötas på mitten och kommunicera. För att ingen människa från början är ond eller tanklös. Man har bara fått med sig moral från familjen, som inte kommer att stämma överens med moral från en annan familj med en annan bakgrund. Och som hon sa, så kommer ingen att lyssna och förstå om man inte vänligt kan mötas på mitten.

    Vilket är självklart för alla, men få kan bete sig så.

    Kommunal trafik

    Jag är den vänliga själen som hittar dina tappade vantar på bussen. Var- och varannan gång hittar jag grejer på golvet och i sätet som jag snällt trallar fram till schaffisen med. Det tråkigaste är när han/hon är fett dryg, trött på livet och skiter fullständigt i en glömd mobil, det skulle vara mysigt med lite uppskattning!

    Jag var på mitt första möte med Grön Ungdom idag! Jag gick dit mest för att det lät kul, vi skulle laga mat och grejer. Vegetariskt såklart, miljöpartiet (Y) ... Så jag var dessutom allergisk mot maten jag kämpade med! Men jag träffade en del coola snubbar, en kille bor nästan granne med mig (är världen liten or what?) Så vi åkte hem tillsammans, och jag behövde inte gå ensam i mörkret :)

    På gullmars såg jag ett lesbiskt par. Jag såg dom rättare sagt redan på Mariatorget men jag såg dom pussas på gullmars! Det snyggaste par jag någonsin har sätt! Skitcoolt!

    VAKNA! med the voice

    ... och hon bloggaren som tror sig stå över varenda medmänniska. Jag har sett det några mornar senaste tiden, och jag lyckas alltid titta just när hon är med. (Är hon alltid med?)

    Först sågar hon alla storbloggare som som får mest läsare. Sverige är ett demokratiskt land, och majoriteten verkar rösta mot henne. Och röstar för alla Missie, Kissie och Pussy, eller vad kallade hon dom? I början kunde hon komma med argument där man kunde skratta och hålla med, men när hon dessutom idag dömer ut vartenda ämne dom pratar om och till och med Josefin blir irriterad och försöker prata bort henne, så stängde jag av.

    RSS 2.0