WORD

"If you want your children to be intelligent,
read them fairy tales.
If you want them to be more intelligent,
read them more fairy tales."

- Albert Einstein

Min fantastiska design!

Jag har nu helt själv lyckats göra en ny design! (Teddan hjälpte mig att få till rubriken, den längre texten la sig mitt namn) Min bild är inte jättesnygg, det berättade Teddan för mig också. Men jag har ingen annan bättre bild, så det får helt enkelt duga!

Klockan blev kväll för en stund sen, och höst också. Det luktar så gott och mysigt ute, men ikväll var det lite väl kallt. Jag skulle vilja ta en promenad, men det verkar inte som att Sandra är på. Och jag vill såklart inte gå ensam, lite självbevarelsedrift äger jag.

Lyssnar på gamla minnen. Six feet from the edge - Creed. Scheisse, jag får verkligen mysiga känslor, och sorgliga såklart. Haha, fan vad emotional jag blev ... ^^

Sjuk på en måndagsonsdag

Sandra har precis klippt av typ 1 ½ dm hår, på sig själv alltså - verkligen inte på mig, för att det var "slitet" ... Vi får väl hoppas att det hinner växa ut igen innan det blir "slitet" igen.

Jaja, bara hon sover om nätterna!

Vi ska försöka ta en prommis, jag tänkte att huvudvärken kanske ger med sig då :) Så ska vi passa på att handla i centrum, för vi har inte handlat sen mamma åkte. Förutom igårkväll när vi gick upp till lilla affären och köpte frukost och Sandra gick i sina får-pyjamasbrallor & morgonrock, då kände jag mig hedrad att vara hennes vän!

En söndagstisdag

Skitseg dag, kom hem runt 6 imorse och klev upp vid 11 för jag tänkte plugga. Men jag har mått jätteilla hela dagen och har knappt kunnat stå upp, så det har blivit en massa TV & film istället.

Sandra vaknade runt 3, och somnade igen vid 6, sen halvsov hon framför några filmer. Så hon har ju inte heller varit så rolig! Men vi har tittat på kung fu panda, så det har varit roligt ändå. Sköldpaddan är min idol!

Jag vill till skolan imorn, för det börjar kännas som om jag har lov och då kanske jag aldrig kan komma ikapp. Men mår jag lika illa imorn så är jag antagligen magsjuk och borde visa hänsyn till andra stackare som inte vill dela mitt öde :)

Godnatt!

@ the fredriks

Hos Fredrik. Han har ett viktigt prov imorn. Ändå är vi här, istället för att han pluggar, inte bra. Han röker inte egentligen, men bara för att han är tillsammans (?) med Sandra så har dom rökt i hans rum för första gången. Illa! Jag och Sandra ska sova hemma ikväll, och Sandra ska till skolan imorn så vi borde åka hem snart (för länge sen egentligen.)

Det har bara varit vi tre och Danne här, så det har varit ganska mysigt. Och jag och Fredrik har skakat hand på att få Sandra att börja lyssna på Slipknot, jag lyssnar inte på dom själv men det skulle vara roligt att ha något inom musik att dela med någon faktiskt, när jag för tillfället inte ens är med i ett band.

Teddan messade mig precis, han ska sova hos oss. Och ska också till skolan imorn, men börjar 11. Så han väntar på att vi ska åka ... ska väl få Sandra och Fredrik att kliva ut ur badrummet snart (vill inte ens fundera över vad dom gör där) och börja leda oss hemåt.

Godnatt people!

Järnspikar!

Vi satt tyvärr uppe alldeles för länge igår, så Sandra försov sig!

Vilken jäkla tur att vi ska plugga hela dagen idag då! (mohahaha .. ;) )

Jag försöker hitta ett nummer till Kulturama som jag kan ringa idag, men jag förstår inte vart det är jag ska ringa. Jag skulle kunna maila alla som står på kontaktsidan, men då finns det en chans att jag inte får nåt svar. Så jag får nog helt enkelt ringa alla istället!

Dags att skörda aloe vera på FaaaaarmVille!

LOVE IS IN THE EAR

känner Sandra :)

hahaha


ÄNTLIGEN SÖNDAG

... som betyder att Sandra has moved right back in!

Hon vill göra negerbollar, men jag är inte så sugen på att moffla i mig mer skit nu. Dom kommande två veckorna kommer att bestå av sallad och långpromenader. Och middag- och hemmatider! (Enligt Sandras beslut)

Gårdagen var jättemysig. Vi var dock lite för många i min trånga lägenhet, 12 stycken som mest. Men det gick bra ändå, vi satt och lyssnade musik, spelade gitarr och skapade en större bekantskapskrets :) imorn blir det ungefär samma sak hos Fredrik, looking forward to!

Inga lektioner måndag + tisdag, så jag är i mitten av en långhelg, asskönt!

fredag!

Hade bara en lektion, gehör- och musiklära. Så jag började 11 och slutade 12 :) påvägen från skolan åkte jag förbi Centralen och plockade upp liten Line!

Hela kvällen satt vi i fornuddsparken och frös, träffade några nya människor, spelade gitarr och sjöng. Ganska mysigt :) men alla frös om fingrarna så det blev inte nån avancerad gitarr, och jag kunde inte spela min nya låt. Det berodde lite på att det var en stor gitarr också så jag nådde inte till att göra ett F, vilket är ganska viktigt faktiskt!

Sen sov vi hos Charläy, efter att vi hade käkat bacon!

torsdag

Såg Asta Kask med Sara. Jag hälsade aldrig på Dadde. Han gick förbi flera gånger och stog och pratade och chillade hela kvällen innan det var deras tur att spela. Jag kunde trallat fram när det än passade mig, men jag tänkte på honom som känd trummis, och inte som Dadde, så jag vågade inte. Förrän dom klev upp på scen och började checka ljud och sånt, då gick jag fram för att vinka och hälsa, men på dom 5 meterna till scenen hann alla springa fram framför mig (jag var lite feg och långsam också) så det sket sig.

Ingen Dadde.

Line!

Line kommer i helgen! Hennes buss kommer fram 12.40 på centralen, så jag ska satsa på att gå till skolan på fredag, så åker jag direkt från skolan till centralen.

Fredag blir en bra dag att börja skolan igen, då har vi bara en lektion eftersom att idrotten är inställd. Men det hade varit praktiskt om vi hade idrott för då hade jag kunnat följa med dit och hämtat mina springskor. Då får jag göra det själv istället ..

Läkarn sa att jag inte skulle oroa mig för att det tar tid för magen, bara det inte blir värre. Det kan ta upp till 2 månader innan det är läkt, så det är inte så konstigt att det inte har blivit bra än. Och det kan tydligen gå upp och ner väldigt mycket, vilket förklarar varför det försvann i torsdags och söndags, och kom tillbaka igen. Så jag ska passa på att gå till skolan och gå ut och göra saker när det är bra! ^^

asta kask

Asta Kask spelar på Kafé 44 imorn, det skulle va skitroligt att se. Men jag vet inte om jag vill offra mer pengar, och mage ... Det är väldigt sällan dom spelar både i stockholm och utan 18-årsgräns.

snyft

hear the violins

Jag är färdig med en ny låt! :D
Hear the Violins, handlar om två vilsna själar som drömmer om varandra, men ingen vågar ta ett steg åt den andres håll. Vilket såklart resulterar i att dom förlorar chansen att träffa varann.

Jag fastnade på mitten och kom verkligen ingenstans, så mamma fick komma med nytänkande idéer. Hon är huvudet bakom 'violins'! Och typ 25 % av andra versen. Annars hade jag tänkt ringa Annelie idag, hon skulle haft såååååååååå mycket bra idéer! 

Tänk om jag skulle fixa min dator och koppla in micken igen, så att jag kan spela in youtube-klipp med bra ljud där jag spelar mina låtar? Det vore lite roligt :)

piiiiiip

Småråttisarna pratar i sömnen. PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP, piip, pip pip.


hästbajs

Jag tog mig till skolan idag för att hämta lite stuff att plugga på hemma. Linda, min engelskalärare, hade plockat ihop en liten mapp åt mig som jag gick och hämtade. Väldigt snällt! Och sen väntade jag på att Wills lektion skulle sluta så att jag kunde ta ett snack med honom om varför han inte hade svarat på mitt mail!?!?!

Det blev inte alls så, jag har blivit så snäll. Och då var han också snäll. Han skrev ut material för flera veckor framåt och satt och berättade flera lektioners innehåll, och pratade väldigt mycket om min lilla mage och sa att jag skulle ta det väldigt lugnt. Han, precis som Bibbie, berättade massa historier om hur det kunde gå annars. Så därför hade han lite privatlektion så att jag kunde vara hemma så länge jag behövde. Jättesnäll!

Hemfärden blev på buss 4. Det tog 50 minuter från skolan till gullmars. Otroligt! Jag har lärt mig något.

-

Juste, ''liten mage'' betyder att det inte blir bättre! >:O

Och ''WILL'' (jag har inte skrivit det än) betyder att jag inte får hjälp att komma ikapp i skolan!

liten mage

Jag sitter hemma hos Teddan. Därför skyndar jag mig att skriva! Jag hatar att skriva, vad jag än skriver, när nån tittar på. Jätteläskigt! Nu kommer han!

Jag tycker väldigt synd om Giza, hon är inte så diciplinerad, men ändå har hon alltid så tråkigt. Det är ingen som har tålamod att fortsätta underhålla en hund mer än dom första veckorna.

TJARRÅ

Woups

Tänk att jag har börjat skriva

Idag började jag med att göra det,
sen gjorde jag det,
sen gjorde jag det,
nu gör jag det,
hejdå

Jag ska skärpa mig.


Godmorgon!

Underbara Emla plingade på och väckte mig kl 11! Det var inte första gången hon hade tappat mobil och busskort och lånade telefonen hos mig ^^ Men det är ju alltid trevligt med besök! :D

Igår var vi hos Riitta, Roland & David och firade David! Vi stannade hela kvällen, sen gick jag och David ut och mötte liten Christoffer som tyvärr växer lika fort som David och inte råkar vara liten längre. Vi spelade neger & president i parken, jag var som omväxling president genom hela spelet! :D

Sen kom jag & mamma hem, och jag läste ut sista Twilight-boken ... Jag är inte så ledsen faktiskt, det blev ett ganska bra slut. Men jag kommer läsa om dom på engelska. I sommar :) nu tar jag en paus!

Teddan är påväg hit, tjarrå!

Dirty Dancing

Nu har jag har sett Dirty Dancing för första gången! Det var vissa scener som var lite pinsamma att se med min mamma faktiskt. Men den var bra :) Jag glömde nästan Twilight ... hahah, jag funtar på att sluta läsa den nu? Jag har ca 200 sidor kvar, men jag har gjort mig ett eget ganska bra slut. Jag tror att det blir svårare för mig att komma över den om jag hör det riktiga slutet :/ eller så är det helt enkelt så att jag måste fortsätta läsa, för jag står inte ut annars :O

ksab

Idag har jag varit på kunskap :) Halv 12 så hade jag jättetråkigt och försökte somna om utan framgång så då hoppade jag upp och duschade, 25 minuter senare satt jag på bussen mot kunskap! Jag var alltså väldigt snabb försöker jag säga samtidigt. När jag kom fram började jag med att käka lunch med Astrid, Kerstin & Lena. Inte speciellt gott, men jag höll mig på det ända fram till tre! När jag hade käkat färdigt lämnade jag mina grejer på Kerstins kontor och sprang upp till Tommy som entusiastiskt berättade hela sin livshistoria för mig nästan, ååh vad glad jag var att se han! Han var hel!!!!!!!11111!!!!!!!!!!!! :D Efter BG:n satt jag i receptionen och snackade med ett par coola brudar från 6:an, 7:an & 8:an ända till kl 3. Och för dom som kommer ihåg det så slutade vi halv 2 på fredagar, så jag fick ta del av en hel del inside-skvaller! ^^

Sen gick jag hem till David Lillebror och käkade tårta och tittade på Twilight, som btw var en av dom dåligaste filmerna jag har sett eftersom jag har läst boken. Väldigt sorgligt, eftersom att det var min favvofilm innan jag läste boken ... :/

Mamma!

Nu är mamma hemma! Hon kom hem vid tre, när jag inte var hemma. Men hon kom och hämtade mig hos David halv 6, när jag höll på att somna. Så åkte vi och handlade (jag satt i bilen) och nu är vi hemma och maten är färdigt så jag ska hämta mat nu! Hon pratade precis telefon med Lasse, som tydligen hade skurat golvet i småland. Hon höll på att halka och åka skridskor in i evigheten, berättade hon. Nu skall jag äta!

troja

Jag försöker underhålla mig med Troja, som min lärare pratade om förra veckan tillsammans med historia eller nåt åt det hållet. Men jag är för inne i andra tankar så jag kan inte konsentrera mig. Det är sorgligt hur fängslad man blir av Twilight, jag kan inte släppa det. Men min räddare, Teddan, är påväg från skolan och ska köpa sista Twilight-boken påvägen hem! Då har jag något att göra om jag fortfarande stannar hemma imorn.

Teddan har en massa läxor idag, och han ville att jag skulle hjälpa honom med något projekt. Så det blir spännande! Jag har antagligen en massa läxor jag också, det är inte alls svårt att kolla i så fall. Men jag har nästan alla böcker i skolan, så det svåra blir att göra dom. Tummen upp! Jag kommer att ha massvis att göra i helgen!

kris

Någon som är i akut behov av pengar skulle kunna få en slant för att diska? Jag har slut på glas och tallrikar, har bara två gafflar kvar, och ingen plats att göra i ordning nåt att stoppa i mig. Jag har tyvärr ingen egen lust att stå upp så länge så att jag kan fixa det.

? ^^

Jag har läst ut tredje boken i Twilight-serien, jag köpte aldrig den fjärde. Så nu kan jag inte ligga i sängen och läsa längre, om jag inte byter till något annat. Men jag vill läsa ut Twilight först. Så nu blir det väl till att hitta nån film jag inte har sett ..

grr

Sandra är inte rolig. Jag visste att hon skulle va hemma tidigt ikväll för Renée skulle ändå va hemma 10 så då borde Sandra va här typ halv 10. Men vid halv 11 så var hon fortfarande inte här och svarade inte på nallen så då ringde jag hem till hennes mamma för att kolla om hon var där. Det var hon inte såklart. Så då börjar hennes mamma också ringa runt, så ringer hon mig efter typ 20 min och säger att Sandra är påväg. Så lägger vi på, jag häller upp ett glas vatten, och är påväg till sängen för att fortsätta läsa. Så hoppas hon fram framför mig så att jag skriker och spiller vatten över hela golvet. Då har hon alltså smugit in genom ytterdörren och stått och väntat på mig utanför köket!

Så jag hällde ut resten av vattnet på henne.

segt

Legat hemma och läst hela dagen, tills nu när äntligen lite sällskap anländer ^^ Sandra & Renée är här, fast ute och röker just nu. Fniss.

Teddans snälla mamma Bibbie ska handla mat åt mig idag, så jag har skrivit en inköpslista som jag ska läsa upp för henne om en stund :) Lax- och philadelphiawraps blev jag sugen på till middag! :D

Later dudes!

Godnatt

Nu har Sara bokat våra biljetter till in flames 11 december! :D Fan va nice det ska bli! Och det ska bli spännande att se Dead by April nu när dom har blivit stora, dom kanske är bättre nu :) eller sämre?

Sandra har mått nästan sämre än mig ikväll, oturligt nog. Så vi har väl fått ta hand om varann ^^ Stefan kom förbi med värktabletter i alla fall så vi ska nog klara oss. Tack Stefan! Han sa också att vi minsann måste städa. Vi måste minsann städa.

Och efter kvällsnegerbollar & kvällsprommis så tänker jag och liten mage säga godnatt. Godnatt!

godis

Sandra matar mig med godis, hon är en god sambo!

hjälp

TJOHOHO! Vilket jävla inlägg!

mätt

Idag var det min tur att ta en egen liten tripp till akuten på SÖS. Men jag fick hjälp, tur för mig.
Ambulanspersonalen var skit-otrevlig, bara för att jag inte grät så ville dom helst inte ta med mig. Men jag följde med ändå :)

Jag vaknade imorse och hade lite ont i magen, det kändes lite som att jag hade sträckt mig eller nåt, och det brukar det göra men så försvinner det efter några minuter. Nu gjorde det inte det, men jag klev in i duschen ändå. Sen började jag tycka att fasen vad ont det gör, men jag tänkte att jag hinner ha i balsam också om jag skyndar mig, så när jag skulle skölja ur håret så började jag se svart och var väldigt nära att svimma. Så då tänkte jag att, det är nog bäst att kliva ur duschen nu ... :S
Så låste jag upp och ropade på Sandra som panikade runt lägenheten innan hon insåg att hon skulle ringa ambulansen. 

När vi kommit fram slutade inte ambulanspersonalen att vara dryga, dom sa åt mig att gå till receptionen, sen skulle jag gå jättelångt därifrån till en annan avdelning. Jag hade så ont så jag gick fråmåtlutad som om någon hade spräckt mig i röven, men dom ville fortfarande inte hjälpa mig.

När jag väl var där inne fick jag dropp, vilket gjorde kanske 3 gånger så ont som magen. Och jag fick inte äta nånting eftersom dom inte visste om jag skulle opereras. Så jag låg där uttråkad i fyra timmar med en otrolig smärta i armen, och i en annan del av magen som verkligen protesterade mot att den var tom. Så jag blev på ganska dåligt humör (väldigt tacksam dock.) Sandra följde med in, men pappa löste av henne innan jag hann komma till min säng. Så pappa satt med mig i tre-fyra timmar på en hård stol och fick typ ryggskott, stackars pappsen.

Sen efter 3 blodprov & två gynkoller skrev dom ut mig, efter att jag fått veta ett det inte behövdes någon operation idag! Då åkte vi till nacka forum och köpte latteslush på EH, och sen skjutsade han hem mig. Så nu har jag precis tryckt i mig en väl förtjänad tacopaj och ska titta på TV hela dagen!

Akuten x2

Tjollahoppsan Pillesnoppsan! En mycket hungrig och yr liten björn ska snart berätta om sin spännande dag.

söndag

Idag har jag, Teddan & Charlie bara suttit framför TV:n och käkat godis & skräpmat. Vi har sett två omgångar av Idol-repriserna från hela veckan.

Jag är nästan kär på nytt <3


Liten öra

Det blev inget Torö och Dudde igårkväll, vi trallade in på akuten istället. Teddan hade så ont mellan örat & halsen så att han skakade, så vi åkte till sös där dom var asdryga och ville inte hjälpa oss. Vi fick inte ens en alvedon, vi skulle minsann till det enda apoteket som var öppet den tiden om vi behövde nåt sånt. För det var ju faktiskt inte ett sjukhus vi var på (?)

Så vi åkte istället till en liten vårdcentral som inte hade stängt än vid Ringen, där dom var jättesnälla. Han hade inflamation i hörselgången, som är det som kroppen tror är farligast, så det var därför han hade så ont. Så det var ju inte så svårt att åtgärda :) Påvägen hem köpte vi guckelimuck-meducin och kollade på TV hela kvällen istället. Mysigt, mysigt! ^^

Affe!

Idag har jag varit hos Sandras syrra Tina, och fick äntligen träffa Affe! Han kom ihåg mig :') Jag fick veta hur man säger "En öl, tack" på Kroatiska.

Ikväll ska jag, Teddan & Charlie till torö, och träffa Dudde innan han flyttar till Tyskland... Jag önskar att han bodde här, jag mår så bra med han. Men jag och Teddan får väl spara lite pengar och åka ner dit nån sommar :)
Jag hoppas vi får meditera ikväll! ^^

Nu håller jag i alla fall på att börja med maten. Vi ska käka tacopaj! Jag har bara gjort botten som ska stå i kylen en halvtimme innan jag kan fortsätta. Teddan & Charlie är påväg till the store och ska köpa massa ingredienser :D ååh det ska bli så gott! :D

Sandra Barnvakt Hellman

Jag, Sandra & Renée har gjort lappar som ska sättas upp i hela området där det står att Sandra vill sitta barnvakt! Hon måste nämligen tjäna ihop en slant för att betala tillbaka till mig :) Lapparna blev jättefina & färgglada, med blommor, hjärtan, smileys & solar!

Om folk kommer att ringa? Dom kommer knappt lägga på!

Så jag och Teddan var ute och satte upp några av lapparna på anslagstavlorna som sitter utomhus, så får Sandra fixa resten sen :)

DEMONSTRATION

Jag har fått ett e-mail :)

Hej!

På lördag, 12/9, hålls en stor internationell manifestation som kallas Freedom not fear. Det kommer att vara demonstrationer i, bland annat, Berlin, Buenos Aires, Washington D.C. och Stockholm. Syftet med manifestationen är att protestera mot den rädsla som håller på att ta över vårt samhälle, rädslan som får våra politiker att införa allt fler restriktiva lagar och övervaka oss medborgare allt hårdare.

I Stockholm hålls det en
demonstration
på Sergels Torg
kl 17 på lördag. Denna arrangeras av Nätverket Svart Måndag i samarbete med bland annat Piratpartiet. Demonstrationen, liksom hela manifestationen, är sampolitisk, och representanter från flera partier kommer att vara på plats. Så också vi.

Vill du också vara med. Kom till Sergles Torg på lördag kl 17, gärna iklädd partikläder. Vi kommer förhoppningsvis att ha lite flyers på plats, men det är inte det som är huvudsyftet denna gång. Nu ska vi bara visa att vi tycker att det är nog!


tröttis

Jag började 8:15 idag, i Frescati. Där skulle vi springa 5 km. Kvart över åtta på morgonen. Jag skulle förstås inte springa eftersom att jag får benhinneinflamation, men det är klart att jag springer ändå .. Men sen tappade jag bort mig på kartan och tog en shortcut tillbaka, då blev det bara 1,5 km. Men jag sprang samma runda en gång till. Så TRE KILOMETER har jag sprungit idag!

Nu ska jag lägga in en låt på myspace som jag tydligen hade tagit bort (?)

café 44

Var på caf'e 44 igår och såg Men of Zimbabwe :) Jag hade inte förstått hur stora dom var, dom var huvudakten igårkväll! Skitcoolt! Rebecka, Maja & John från min klass spelar där, det var därför vi åkte och såg dom. Men jag hann tyvärr bara se förstå låten, jag missade tydligen det bästa ..

I En Poppel, som också spelade igår, är tre av fyra också från VRG men går i tvåan. Dom hann jag se mer av, och dom var asbra!

På vägen hem upptäckte jag att inte inte var sommar längre.

Att fånga en fjäril

Jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, jag har det varmt och tryggt
Där har jag varit på flykt från den svåra terrängen
Det skulle aldrig ha gått, när vi stått
på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå

Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst
ungefär, du kan säga kär

Du har ett hem bort i skogen, snårigt och svart, där har jag aldrig vart
Där faller löven om våren
Där har du gjort dig en kvart, i dom djupaste snåren

Vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
på så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
Men ändå, vi ses igen vi två
 
- Lars Winnerbäck

kort onsdag blir lång

Vi hade en lektion mindre idag, och slutade alltså 4 istället för halv 6. TJOHO! Efter skolan drog jag och mötte Liten faster Anna på gullmars för att sedan gå till Globen och hämta mat som skulle levereras till Liten faster Annas mamma :)

På bussen hem till Anna läckte det vatten från AC:n som droppade ner från taket. I slutet av resan hade vattnet flyttat sig över oss, så vi flydde för livet från det ruttna vattnet som ville tränga sig på under våra torra kläder. Skitroligt!

Sen åt jag där, hos Anna, köttbullar och potatis! Mycket gott, mycket mättande. Men fick snabbt stressa därifrån för att Anna skulle ha knatte-träning, som hon väldigt gärna ville att jag skulle följa med till :) Jag tyckte att nejtack.

Så jag träffade istället Nicke, fick en väl behövd pratstund & promenix. En paus från livet :) Jag hade planerat kanske en kvart, men det blev en 2 ½ timmar lång promenad, som slutade på busshållplatsen i 25 min för att jag inte ville kliva på första bussen. Det krampade lite inombords när jag insåg att jag skulle åka hem ensam.

Nu ska jag sova gott.

.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Även fast jag har haft två musiklektioner idag så har det varit en skitdag. Jag kunde inte ens sjunga. Bara tjurat hela dagen. Jag kom med mjukisdress & sov på golvet första lektionen (vi såg på film,) så taggad har jag varit på livet.

Jag tänker faktiskt inte säga nåt positivt.

godmorgon godmorgon

Klev upp alldeles för tidigt. Hade hunnit sova mycket längre, nu har jag en halvtimma kvar att inte göra nånting på. Men jag har i alla fall sovit gott :) och som vanligt attackerat Sandra med kramar i sömnen! :D Jag verkar tycka att hon är mycket mysigare än Teddan när jag sover ..

Guitar lesson idag, inte tränat nåt. Jag får träna på en rast höll jag på att säga innan jag kom på att jag inte ens har nån lunch idag, IIIIIIIIIIHHKK! Jag måste göra lunch, SO LONG SUCKAAAHS

chokladbollar

Nu är Sandra här! Och Teddan & Charlie. Jag och Sandra bakade chokladbollar (diareekluttar?) och stoppade in i frysen, tog en kvällspromenix till hennes Syrra och tillbaka. Träffade en liten katt som följde efter oss och åt våra popcorn :) och nu har vi kommit in igen, så vi äter chokladbollar :)

skola

Sjukt tråkig skoldag! Matte, svenska, engelska & historia. Ingen musik. Och lektionerna var fortfarande lite i ''introduktionsstadiet'' så vi gjorde nästan ingenting. Skittråkigt. När jag hade slutat och var påväg ner i byggnaden träffade jag Peter, som gick på min kinesiska. Stackarn går fortfarande på kinesiska och hade därför en lektion till! ^^ Men vi hann sitta och snacka en kvart, myspys!

Vi fick pannkakor med grädde och sylt till lunch!

måndag

Jag sitter vid mammas dator och tjuvkikar på 2½ men. Sandra är påväg hit, vi ska äta kycklingsallad :)

När jag skulle handla mat idag var det väldigt synd om mig. Jag lånade Oliver 800 kr för att han skulle köpa bräda, och tog slut på pengarna på kortet. Sen gick jag upp och handlade, plockade på mig en full korg, ställer mig i kön och tar upp plånboken. Sen inser jag vilket misstag jag har gjort. Jag hade ju inga pengar kvar! Och jag var så jävla hungrig. Jag ringde mamma och frågade om hon kunde sätta in pengar, men hon satt i bilen och skulle inte komma fram till Lasse på en timme, så då ringde jag pappa som klickade bort mig, då ringde jag Monica som var i stan. Så jag satt där dunderhungrig med en full korg mat som jag varken kunde betala för eller orkade klocka tillbaka. Sen ringde pappa upp mig och sa att han var och handlade i haninge centrum, han kunde lika gärna handlat i tyresö centrum, men han var i haninge! Så jag fick vänta en halvtimme på att han skulle komma och betala. Väldigt snällt av han. Men jag tyckte väldigt synd om mig själv!

6/9

God morgon!

Nästan, det är i alla fall Olivers födelsedag idag! Vi har städat jättefint, och nu står han i duschen. Så då kidnappar jag hans dator en stund. Det sitter en spik i stolen, uppåt alltså så att man sitter på spetsen, undrar om han vet det. Det vore i vilket fall som helst väldigt snällt av mig att berätta det, så det är vad jag ska göra ^^

Riktigt mysig kväll igår. Jag kom dit vid 4, Teddan som hade glömt tiden ramlade in kvart i 5 och Charlie kom typ halv 6 .. Så lagade Oliver spagetti & köttfärssås, alla stog och försökte lista ut varför det inte smakade nånting, men till slut gav vi upp och åt ändå.

Senare kom 4 tjejer som jag aldrig har sett förut, skittrevliga. Men dom drog vid typ .. halv 12? Men Emla, Cara & Issa räddade oss snabbt så att vi inte började känna oss övergivna. Sen tappade jag tiden. Jag tror att vid 4 så drog Charlie och Teddan, och jag sov kvar här för jag var så jävla trött.

Jag dricker mitt nya favvis-kaffe!

oliver 16 år

Jag ska aldelles strax ta mig mot centrum och köpa Olivers födelsedagspresent innan jag trallar hem till honom på middag! ^^ Jag, Charlie & Teddan kommer dit och käkar, sen kommer tydligen några andra som jag inte vet vilka det är. Spännande, spännande. Jag är mest nyfiken på maten, Oliver ska göra den :D Inget nedlåtande i den meningen, jag är bara nyfiken ^^

Stefan var här för en stund sen och hämtade nyckel hit, han kommer vara barnvakt åt oss! Höhö .. Nej, men han sa att om jag behöver hjälp att kliva upp på mornarna så skulle jag säga till. Fniss.

4 september

Hela eftermiddagen har gått åt till att spela gamla låtar som jag brukade sjunga när jag var igång. Winnerbäck-låtar for example, jättemysigt ^^ Jag funtar på att skriva en ny egen, en lugn och skön, get what i mean? Ingen sorglig dåligt-slut-låt. Men jag kommer ingen vart när jag spelar Winnerbäcks låtar, eftersom jag automatiskt jämför med hans glans som får mina skrynkliga rader att låta meningslösa. Hard times.


tröttis

8:15 skulle jag vara i skolan imorse. I Frescati-hallen till och med, dit jag inte hittade. Röda linjen och grejer, crazy!

Jag vaknade inte när mamma kom in och väckte mig, hon satte sig bara på sängen och började prata som hon brukar och började skratta helt plötsligt, jag ba vad? hon ba du snarkar. Så lite ville jag lämna sängen imorse.

Fy bubblan!

bye bye fiskeboda

Det härligaste var nästan när vi skulle dra därifrån. Djursholm kom dit med bussarna vi skulle hem med. Alla sprang mot djursholmseleverna som kom ut från bussarna och skrek JARLAPLAN och sjöng våran nationalsång, med Olle (?) i täten som spelade gitarr som ingen hörde ^^ Många av dom såg riktigt rädda ut, fniss.

Trots allt roligt vill jag gissa på att jag har träningsverk imorn!

fiskebodakväll

Det var så otroligt mysigt på kvällen, alla tvåorna gjorde alla möjliga uppträdanden. Både dans, musik och teater. Det mesta av teatern va asroligt, dom improviserade på alla sätt. Jag gillade mest skribenten, verkligen min humor! :D Dansen var också skitcool, nästan teater den också.

Men musiken var såklart bäst :) Speciellt Dust in the wind, för den tycker jag är så fin. Man blev inte alls besviken på den för han gjorde den så orginellt. Get what I mean? Skitfint :')

Och jag också. Jag var också med. :|
150-200 par ögon, på mig. Jag var väldigt nervös, kan jag ju tala om, men fan va kul det var! Jag sjöng Alice-låten, sjöng lite falskt ibland, spelade lite fel ibland, improviserade en del. Och fan vad stolt jag är att jag gjorde det, jag hade inte ens planerat eller tränat inför det, bara gick upp och satte mig. Fan vad cool jag är! Och alla värmande ord efteråt var verkligen pricken över I:et. Jag är så glad :')

Två fobier avklarade på samma förgyllda dygn!


fiskeboda

Tjenixen!

Varit på läger i fiskeboda med ettan från och med igår morse! Vi hade verkligen askul, alla bjöd på sig själva. Vi bland annat lekte en massa töntiga lekar som var hysteriskt roliga. Som nån kinesgrej där man låter kul som fan och gör bort sig hela tiden. Eller alla konstiga ramsor, "bananas of the world, united ..." t.ex. :D Och nationalsångerna! Eller störtloppssången i alla fall, fan vad vi sjöng den. Jag tror dock inte att nån riktigt kan melodin på den (?)

Vi hade poängkamp också, där vi var i lag och skulle samla poäng genom att göra en massa konstiga saker. En av punkterna var att hela laget skulle klättra upp i ett träd. IIIIIIIIIIIKKHHHHHH
Jag gjorde det. JAG GJORDE DET! Jag hängde benen över en HÖG gren! Snacka om adrenalinkick, jag hade hjärtklappning som skulle passat speedad hardcore. Men jag ba Talk to the hand till höjdskräcken ;)

RSS 2.0