söder

Jag funderar på att slösa lite tid på en promenix i området - har ju faktiskt ingen aning om hur det ser ut runt skolan.

Varm & solig promenad vs Spänningshuvudverk & grått bord

Hmm? Eller vadå?

Sista skoldagen innan lovet!

För en timme sen slutade sista lektionen, som dessutom var den första lektionen på sista perioden av mediaproduktion. Vi fick en uppgift att göra fram till v 15. Eftersom att jag knappt har något att plugga med, och utvecklingssamtalet börjar om 3 timmar, så tänkte jag sysselsätta mig med den idag. Olyckligtvis var den väldigt simpel och jag blev färdig på en kvart. Suck. Nu har jag inget att göra.

Det är ingen mening att säga emot fördomarna i den här skolan. Jag åkte hissen från 6:an (mediaplanet) till 8:an (naturplanet) igår när jag skulle på matte. Utanför hissen står soffor på varje plan. Innan jag klev in i hissen på 6:an (media) så låg folk och sov och lyssnade på musik i sofforna, och när jag klev ur hissen på 8:an (natur) spelade dom schack. SCHACK! Hur hamnade jag på media?

R.I.P

Hej Storan & Lillan.
Hoppas ni har det bra där ni är,
där ni äntligen är tillsammans igen.
vi ses sen


KLADDIGT!

Hahahahahaha! Det blev knasigt tryck i flaskan när jag skulle dricka smoothin, så först kom inget alls sen helt plötsligt hade jag halva innehållet i hela fejjan.
Rektorn fick en underhållande film på övervakningskameran från mig.


Vi har skrivit om trafficking hela lektionen. Det var bara jag och Jossan här så vi hann inte så långt, men eftersom att vi trodde att vi skulle redovisa en färdig powerpoint i övermorgon så fick vi ihop minst tre gånger mer än vi skulle gjort någon annan gång.

"FN uppskattar att omkring 1,2 miljoner barn blir offer till människohandel varje år. Det är fler än alla människor som bor i Stockholm. Det är fler än alla Sveriges skolbarn tillsammans. Barnen som utsätts för trafficking utnyttjas sexuellt, i tvångsarbete, för adoption och organhandel.

De som lyckas fly och återvända till sitt hemland möter en mycket tuff verklighet där de har svårt att återanpassa sig. På grund av skam och risk för skvaller accepteras de inte av sin familj eller sin hemby och blir socialt utstötta.

Barnen som är de mest sårbara av alla som drabbas, är extra känsliga för våld och övergrepp och får förutom fysiska skador mycket svåra psykiska men. Konsekvenserna blir trauma och depressioner. Att bryta ner ett barn kan gå fort. De flesta återhämtar sig aldrig. Några tar sitt liv."



ETT SKEPP KOMMER LASTAT ...

... med ett stycke mamma!

Nu är hon påväg igen, det är alltid lika jobbigt första dagarna. Men sen blir det ännu jobbigare första dagarna efter att hon åkt härifrån igen. Men den här gången är det inget jag behöver oroa mig för, eftersom att det är jag som åker! Fniss, på onsdag ska jag till blåsjön.

Jag klev upp en timme för tidigt imorse, räknade fel. Har det aldrig blivit så för dig, att hjärnhalvorna inte riktigt synkroniserar, och du först tänker "halv 11, hmm det betyder alltså att jag ska sätta alarmet 10:30 - inte 11:30" och så slutar det med att du tror att du ska upp halv 10 istället för halv 11?

Hur som helst fick jag en timme extra att titta på TV! Och stoppa in en tvätt, praktiskt! Jag han till och med fixa en termos med för starkt kaffe. På tal om det ska jag nog gå ner och fixa en kopp kaffe innan lektionen börjar. Tjillivippen!


färska delikatesser

Jag har haft en bra dag på skolan, förstått andragradsekvationer på första försöket & slutat tidigt! För att fira att jag kom från skolan innan solen gått ner så tog jag en promenix fårn alléplan och hem, jag kan informera dig om att det är en lång promenix. Eftersom att jag blev skitkissnödig efter knappt en kilometer så beslutade jag att min promenix fick avta i centrum där den avslutade med en busstur. Yes!

Jag vill tipsa om en blogg som skriver för ett gott endamål!

http://grabbpojkarna.blogg.se/

Ha en bra kväll & önska Teddan lycka till för jag har ätit alldeles för mycket vitlök!

Lördag!

Jag hade den första riktigt bra lördagen på säkert ett halvår i helgen. Jag satt och käkade godis och tittade på film, så ringde Max; "Hur många får vi komma?" Jag; "Oj."
Så det kom ett gäng people, där Max inte var inkluderad, och vi satt och lyssnade på Jockes & Sams historier om en massa mobbade människor. Sen när klockan blev lite för mycket åkte vi hem till Emla som hade fest utan att bjuda mig (snorbobba) Där blev det ännu mysigare för jag hade en massa friends som jag inte har träffat på alldeles för länge så det blev jättemycket kramkalas :) Och till mitt pluggs stora besvikelse kom vi hem till Teddan halv 4 på natten, och jag fick inget gjort av det jag behövde göra på söndagen. Tjoho!

Sam berättar en historia! :D




Lördag m. kalamataoliver

Jag har ett allvarligt joina-team-problem. Just nu är jag med i sammanlagt 58 team och siffrorna växer. Jag gick precis med i ett: LSMMTUAFIMC = Laughing so much my turban unravels and falls in my curry.

Jag älskar COOP i centrum! Jag sökte jobb där idag också. Men dom har verkligen allt. Jag hittade fucking halal-salami bland alla andra pålägg! Jag kan sätta två bananer på att ICA inte ens säljer halal-kött! Och alla är så mysiga, jag vill verkligen jobba där.

Vad händer ikväll kissen? Komma hit? Jag bjuder! På kalamataoliver, alltså.

unicef

Vi fick ett brev från unicef om att skänka pengar för vatten till uttorkade barn. För 200 kr räddar man livet på 300 barn. Jag blev jätterörd när jag läste texten, och att inte göra det skulle göra mig till den snålaste människan på hela jorden och jag skulle inte kunna sova om nätterna.

"Titta på den lilla påsen jag skickar med i detta brev. Den kostar lite mindre än en krona och är i normala fall fylld med socker-saltlösning, som blandas ut med vatten och ges till barn som lider av akut vätskebrist. Effekten är enastående och snabb. Saltet gör att vätska stannar kvar i kroppen och sockret ger barnet energi att börja äta igen. Nästan livlösa, uttorkade barn tillfrisknar på bara några timmar efter att ha behandlats med socker-saltlösningen.
Utan behandling dör barnet.
"

200 kr vs 300 liv

Mina skor kan vänta.

pluggish

Nu kan jag inte påstå att jag pluggar för lite i alla fall. Jag har på två timmar läst tre noveller och skrivit 4 st analyser på 4 A4 !!

Dessutom var jag på kunskap i tyresö kl 8 imorse INNAN SKOLAN och sjöng hos Astrid med Anna. Motiverad idiot! Jag är dödstrött. Det blir nog en vanlig fredagkväll för mig ikväll. TV, och TV. Kanske matlagning, och antagligen ganska mycket sova.

Men nu är Teddan påväg from school så jag ska också packa ihop och tralla ner till gullamarsplan! Ha en bra kväll och ladda datorbatterierna Bamseliten. Ciao!

Teddan sover varje natt

Japp, nu har jag spridit ryktet till Max, och nu vet du också. Teddan sover varje natt. Och föresten loskade han mig på benet. Fortsättning följer ...

Jag har en stor sticka i foten, jag fick den från golvet. Aotch! Men jag lärde mig av min pappa när jag var liten att om man går med den tillräckligt länge så hoppar den ut av sig själv!

Sov gott!

liten faster

Anna är klok.

För varje minut som du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje.

... står det på hennes facebook-sida. Vad heter det på facebook föresten? När vi levde i Playahead, som föresten har stängt ner nu, så kallades det profil. Men vad kallas det nu?

750 medlemmar och Anna Holmberg söker till Idol 2010-teamet trodde jag inte alls på. Att alla som känner henne skulle gå med tvivlade jag inte en sekund på, men "750 kompisar kan man ju inte ens skrapa ihop på facebook." Trodde jag, men där fick jag. Så nu är det Idol för Anna! :D

FÖRESTEN!

Ja, föresten.

Jag såg att jag hade skrivit där nere att jag & Teddan såg Prinsessan och grodan för några veckor sen.

Jag ska föra den vidare till min nästa generation.

damn

  1. Jag har varit sjuk hela veckan, missat prov & inlämning
  2. Jag är sjuk
  3. Det finns inget kvar att äta hemma (som inte gör ont i halsen) och klockan är kvart över 1. På natten.
  4. Jag hamnade på plats 20 på All-of-facebook in All-times - rekordlistan
Det suger att jag hamnade på plats 20, det gick fett bra hela tiden och jag hade lika gärna kunnat hamna längst upp! NR 1! Men så ringde Teddan, första gången struntade jag i att svara men när han ringde igen trodde jag ju att det var nåt viktigt så då svarade jag. Det var inget viktigt, och jag förlorade = PLATS 20!

Teddan tyckte att jag skulle game'a sönder tills han kommer hem, för att rätta till problemet. Men jag smyger i andra tankegångar.. Mitt lillfinger hoppade ur led för att jag spelade så länge, jag ser det som ett tecken.
... det är dags för mig att sluta spela.

the best rubrik in the world

På T9 finns ordet melodifestivalen, men inte Bamse. Jag känner mig verkligen viktig och värdefull.

På tal om melodier hade vi allsång hos Charlie igår. Inte majoriteten av tiden, men sista halvtimmen innan alla gick hem. Jag gjorde skinkchips som också verkade gå hem. Och så tog jag bilder!





Fjortis-Alice :)



Alla barnen trängdes i soffan utom Ramzi för han va inte flamsi´ haha, där fick jag till den!




och sen somnade han, och fick en möglig mandarin i ögat.


ugnen ÄR varm



och nu tänker du:
Behöver du verkligen skriva det på kylskåpet för att fatta det?

och då säger jag:
Nej, det trodde inte jag heller att man skulle behöva göra. Jag trodde kanske också att jag redan hade fattat det, att det kanske är en självklarhet, kanske går att räkna ut. Men uppenbarligen så var det inte så.

Ja, och nu ska jag hitta någon annan fryst mat, för min pyttipanna har tinat.

så tagga långt.

aoch

Jag har lärt mig en värdefull läxa. Ugnen är varm.

Jag är så jäkla kissnödig. Men om jag går och kissar kan jag inte ta med mig den
frysta pyttipannan. Jag ska kolla om det finns nåt bandage jag kan binda fast den runt armen med.

RSS 2.0