aint gonna keep up

Early morning, the sun shines through my certain
With a smile on its face
I’m yawning, the bed is heaven and I’m tumbling around
Here is no grace

I don’t wanna shape up
I don’t wanna keep up with your race
I don’t wanna make up
I’m gonna wake up and replace

Early morning, the sun shines through my certain
With a smile on its face
I’m yawning, the bed is heaven and I’m tumbling around
With a smile on my face

I'm havin' the time of my life!

Jag, Carl, Isabel, Malin och Malin satt hela kvällen igår och justerade protokollen från kongressen. Jag tog med glädje på mig att ta hem papprena för att skriva in och finslipa på datorn. Det har jag suttit med hela dagen och har bara kommit två tredjedelar, herregud vilken tid det tar! Men roligt är det!

Jag kollade posten och såg att jag redan har fått tygerna från MG, förutom att dom kom så snabbt är dom jättefina! Där ska jag handla igen, big times!

monday, i tell u

Otroligt lång dag i skolan. Jag har pluggat från att jag kom till nästan när jag gick. Kemi, fysik, historia och matte. Måste fortsätta på historian ikväll. Tvåan, det är där dom tar oss. Tur att jag kunde beställa tyger i alla fall, nu kan jag längta till att dom kommer. Och till att jag ska till småland! :')

Jag äter köttfärspaj och spelar in sång, samtidigt. Ljudkortet funkar bara ibland dock, så jag får ta paus ibland. Lika glad är jag för det men gladast är nog grannen!

söndag

Ensam igen! Jag har spenderat hela dagen åt sol på strandbadet med Alice, och väldigt mycket musik. Håller på med låten Kom nu, helt annat än jag nånsin gjort förut så det är en jäkla massa krångel. Speciellt eftersom både programmet, ljudkortet och micken inte riktigt har alla hästar i stallet. Att få alla tre att fungera ihop kräver ett par omstarter.

Jag har börjat titta på Grays Anatomy, en till serie att knarka i några månader. Med frysta jordgubbar och hallon. Och bytt till piratspråk på facebook. Livet leker.

Yes!

Jag tror att jag har hittat min linje på KTH - Civilingenjör, kemivetenskap, internationell inriktning. Då får jag välja japanska eller kinesiska och får plugga fjärde eller femte året i Japan eller Kina, sen kan jag jobba vart i världen jag har lust. Jag måste bara hitta rektorn och kolla så jag får slippa naturinriktningen och istället läsa matte E, kemi B, fysik B och helst breddning. Inte biologi B! Eller programmering för den delen ...
Då går jag ut när jag ska fylla 24, och om jag vill ut och resa då trots mitt år i asien har jag ju hur mycket tid för det som helst! Nu ska jag prata med rektorn!

RSS 2.0