Engelska nationella skriftligt, check!

Som alla andra i hela sverige har jag gjort engelska nationella skriftligt idag. Helt konstig och orealistisk uppgift, men det gick ganska bra. Man skulle låtsas att att man var påväg till Edinburgh för att bo där ett år, och man skulle skriva en presentation av sig själv och sina intressen till ett boendeföretag. Jag trodde först att vi skulle svara på en massa uppgifter så jag skrev en kort presentation där jag fick ihop alla punkter som skulle vara med. Sedan vände jag blad och såg att man kunde skriva brevet 7 sidor långt, och att det inte fanns något mer. Så då fick jag sudda ut och börja om. Jag tror att det gick ganska bra, men vad vet jag. Sist jag trodde att jag skrev jättebra på ett gramatikprov så fick jag IG. Så jag antar ingenting den här gången.

Vi pratade om sommarjobb efter lunchen så jag kom på att jag kunde ju faktiskt ringa COOP en gång till för att kolla om killen jag ska prata med hade kommit tillbaka. Men han var fast i hongkong och kom ingenstans så jag ska ringa tillbaka den tredje för att se om han kommit hem. Jag ska helt enkelt ha det jobbet.

i <3 fiskpinnar

Don't try this at home.
Jag har testat nåt nytt idag. Jag stekte fiskpinnarna i rätt värme, ett stort misstag. Dom blir slem.

Om 40 minuter ska jag gå till bussen, mot matte-WS. Jag har letat i en vecka efter min mattebok, och det första jag ser när jag går in i mitt rum för att kolla en sista gång är matteboken. Så kan det gå. Jag har dessutom precis köp ett nytt matteblock så nu har jag nåt att skriva på också! Awesome. Dags för en apelsin.

So long!

lördag

Tröttis. Jag höll på att somna redan vid 11 igårkväll, men jag och Charlie satt och spelade Alfapet tills Helena kom vid 1, då gick jag och la mig ganska snabbt. Jag försökte göra kladdkaka igår också, på mitt sockerfria socker, det blev jätteäckligt. Så idag försökte jag att göra havreflarn istället, men jag ville inte ha mjöl i så dom sitter inte riktigt ihop. Men dom blev asgoda.

Nu ska jag försöka mig på thaisoppa. Tjoho, lycka till till mg!

Föresten, myggorna har kommit. Jag gick ner till öringesjön och skulle sätta mig på bänken men gick rätt in i ett stort stim av myggor. Först blev jag jätteförvånad för jag trodde inte att myggorna hade kommit än så jag förstog inte riktigt vad det var som hände. Sen påvägen hem så gick jag igenom 3 till stim, och krockade med antingen en geting eller en broms. Nu är det snart sommar!

Har fortfarande inte sett en tussilago. En mycket fin present om du hittar en :)

träningslära

Jag pluggar till idrottsseminariet imorn. Jag har lärt mig något nytt. När man värmer upp blir kroppstempraturen ca 38-39 grader och det är också därför man svettas när man tränar.

Har skrivit ner lite snabbfakta att läsa på bussen till skolan.

Nu blir det några korta minuter på crosstrainern för att slippa spänninghuvudverk imorgon, sen bums i säng!

Godnatt!


Spänningshuvudverk, svar ja.

Jag var med om något väldigt traumatiskt idag. Jag fick panik och var gråtfärdig både då och efter och har varit i chocktillstånd i lite mer än två timmar. Jag tänker inte berätta vad som hände för då kommer du bara garva åt mig.

Petra hjälpte mig att lösa lite problem i svenskan så jag har lite färre restuppgifter att göra, men det jämnade ut sig när Mats gav mig en tvåveckoruppsats i religion att göra. Jag förstår inte vart dom tror att min tid kommer ifrån? Men datorkunskapen ska jag få BUS i (hihi, låter så roligt) vilket alltså betyder att istället för att sätta något betyg (IG är också ett betyg) så får jag helt göra om kursen i höst. Precis som musiken, får jag också göra om i höst. Och foto. Det är mycket troligt att jag dör i tvåan.

Föresten, jag knaprar på världens godaste gurka.

snopp

Det låter som att min granne skurar fönstren på golvet. Det är lite svårt att koncentrera sig till detta underliga ljud. Men det är så mycket jag behöver göra, engelskan tror jag är viktigast men jag kommer verkligen ingenstans, jag förstår knappt vad uppgiften går ut på och det gör det hela ännu lite mer komplicerat. Matten är också rätt viktig upptäckte jag på provet igår, men jag vet inte vart min mattebok har tagit vägen, i svenskan har jag en och en halv bok att läsa färdigt till på fredag och i samhälle har jag fem kompleteringsuppgifter. Sen kan jag inte räkna upp fler ämnen för jag kan inte ha så mycket i huvudet samtidigt.

Det beror inte på att jag struntar i att plugga, utan på att jag började senare än alla andra och därför kastar lärarna på mig restuppgift efter restuppgift så att jag inte hinner göra dom aktuella uppgifterna, vilket såklart leder till att dom aktuella uppgifterna så småningom också blir till restuppgifter för mig för det finns bara 24 timmar /dygn.

Jag är besviken, stressad och arg och livet är orättvist.

Tillägg.
Nu har jag kollat resterna i alla ämnen och av vad jag kan se så har jag 24 rester. Inte fjantgrejer som går på en kvart heller utan som tar en dag var att göra. Finns det ens 24 dagar kvar?

Kullager

Teddan säger att ett kullager ska man kunna snurra lika lät på som man kan stoppa ner ett finger i smör som man har haft i micron. Och vatten också.

stupid

Vad gör man när hungriga frukostbamse ser att fjantiga kvällsbamse har ätit upp det enda frukostbamse ville ha till frukost?

Tricky question.

Svar: man springer.

Nu ska jag i alla fall käka upp min frukost för imorn.

metro on stage

Jag såg reklamen för Metro on Stage på tv nyss och gick in och kollade på deras hemsida, synd att jag inte sett det tidigare för det såg ut som nåt jag hade velat vara med på. Därifrån vandrade jag vidare till MySpace och jag blir alltid lika taggad efter att jag har sett min tomma MySpace-sida. Jag måste spela in och göra färdigt och lägga upp alltihopa. Typ nu. Förutom att just nu sitter jag och väntar på att Annelie ska kolla klart på filmen och komma hem tillräckligt tidigt för att hinna träffa mig.

Plugga också, måste jag göra.

så det kan gå

Jag är inget att hänga i granen idag. End of message.

old mail

Min skolmail är full så jag måste radera en massa, då hittade jag gamla mail från 6:an. Dom allra första mailen består i princip av mina och Wedis totalt meninslösa diskutioner; Hej, hejsan, tja, tjaba, hallå, tjoho - TYP!

Men jag hittade ett från Bella, en väldigt konstnärlig bild! :D
Haha, PS hon är arg

JESUS KRISTUS!

Nu har jag suttit på samma stol framför samma spel på facebook i en timme, inte för att jag inte har ett liv utan för att jag väntar på att läraren ska bli ledig. Han har alltså suttit med samma elev i en hel timme, jag tror att workshopen slutar vilken sekund som helst och jag skulle föredra att få svar på min fråga innan dess. Nej, det hanns inte.

Visst är jag cool?

FÖRE



EFTER



SHUBLAHUBLA

Vi redovisade våran trafficking-ppp idag. Eftersom att powerpointen såg likadan ut idag som den gjorde när jag åkte för 2 veckor sen (halvfärdig) så hade vi väldigt mycket kvar att göra på tiden som inte fanns kvar. Men det löste sig och vi fick ihop det som behövdes, och lite till. Jag sökte på "barnsex" på Google för att hitta ordet vi letade efter, men då hittade vi istället flera sidor där man köper och laddar ner barnporr. barnsex.org till exempel, så odiskret det bara kan bli.

barnsex.org tycker dom att det är väldigt viktigt att personen som laddar ner och tittar på deras barnporr är över 18Jag håller med, ett barn blir säker mycket mer påverkad av att titta på barnporr än att vara med om det (?)

jag var alltså sarkastisk

gammal tant vs sverigedemokraterna


tttttttttt

Jag pluggar. Lite. Väntar på att kaffet ska kallna för jag är så dimmig i huvudet att jag inte ens kan skriva av från wikipedia. Imorgon är det skola. Jag ville ha några dagar till. Tack för mig, hej!

mat

Jag kom på det! Varför jag känner mig så ensam och lämnad är för att
jag är hungrig.
Så lösningen borde vara att
laga mat.
Sen ska jag titta på friends, så slutar jag ha tråkigt också!
Ha! =D

@ bajs

HAHAH! Fattar du? Kom på det nu! @ bajs! ÄT BAJS :D

Vilken komplott, sammansvärjning, KONSPIRATION!

Jag har blivit helt förälskad. Letar valpar på blocket. En Chipoo, chihuahua-pudel! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEEEEET! Jag ska förstås inte köpa nån. Nu i alla fall ..

Såhär går det. Jag får sällan tråkigt. Men nu flippar jag.

VÅR!

Att det är varmt, soligt och nästan slut på snö har gjort det lite lättare att trivas med tanken att jag har kommit hem. Det är dock inte lika lockande att börja skolan igen på måndag. På tal om det så ska jag skriva ett par uppsatser innan jag kommer tillbaka, så det är väl vad jag ska sysselsätta mig med idag.

Jag har varit på en varm promenad utan jacka! Amazing. Fick med mig lite kort hem till och med, även fast våren inte riktigt har hittat sig fram överallt.

Såg ut som en tussilago från fönstet, det känns lite jobbigt att dom inte kom först i år.



Godmorgon, tuffing!



Öringesjön från Öringebadet, där isen inte har smält än.


Ananasalice

... har hon hetat på min mobil i 5 år! Hon har sovit här två nätter, jättemysigt. Men jag har fortfarande bara träffat Teddan i sammanlagt en timme, och nu är han påväg till Torö med några chompisar så han kommer hem imorn. Då kanske vi kan få en fredagkväll tillsammans?

När Alice kom till mig i förrgår hade hon ett brännsår på rumpan, och efter långa spekulationer kom vi fram till att hon rest sig för snabbt från toan! Så jag tänkte att aloe vera antagligen skulle vara rätt nice, men jag insåg att det inte längre var möjligt ...

 

Sen tyckte hon att hon frös. Men den bilden gick inte att ladda upp så jag försöker väl igen om en stund. U gotta see it! Föresten är hon påväg hit igen. Fniss. Och nu tar hon me Larry också, halv-chihuahuan! Fniss.


BUSSBLOGG!

Har på datorn för att ladda Ipoden, det finns trådlöst nät på bussen som jag kan koppla upp mig till men det verkar inte riktigt fungera som det ska så jag kommer inte in på Internet vilket fall. Så jag fördriver lite tid med att blogga på Word och lyssna på Raggarrock (Pojkarna som busar) av Björn Rosenström. Nej nu tog den slut och Ragnar satte igång Ni har hört låten om Lennart, men ni har inte hört den om hans bror; han heter Ragnar, tillverkar vagnar, han bor i Flen men han har ett problem … Ragnar är översexuell-sexuell. Nostalgi!

 

Man kan tro att det är lätt att sitta bredvid mig på bussen eftersom att jag är rätt liten och hur jag än sitter så tar jag upp väldigt lite plats. Men min granne upptäckte bistert att jag kompenserar det med att grejja med en massa saker störigt mycket, plocka upp och ner dator, mobil, Ipod, jacka, väska, mat, vatten, halsduk, ta på och av skorna, dra sladdar och ta på och av säkerhetsbältet så många gånger att han gav upp och tog tillslut på sig säkerhetsbälte. Jag har nu bytt plats för att låta honom va ifred.

 

(skrevs alltså inte på datumet som står)


Regn i Sundsvall

Det låter som att det snöar igen i Stockholm. Jag skulle vilja skryta om att det inte gör det här i Sundsvall, men här regnar det istället. Bläks. Line har skaffat katt som jag är helt galet allergisk mot, jag har proppat i mig alla medusiner jag har men ingen hjälper mot att hjärnan sväller. Det är så synd om mig! Så vi sover nog hos Mia inatt.

Äta, jag ska hitta nåt att äta.

sad face

Vi åker härifrån imornbitti. Jag får ont i magen när jag tänker på det. Vi har knappt varit här nånting, första två dagarna var det dåligt väder så alla satt inne hela dagarna. Idag var Hermannappet, det var lite mysigt. Jag och Line satt i kälken och sjöng som vi brukar göra, som vi brukar göra fler gånger än en. Men imorn åker vi.

Påvägen till sundsvall stannar vi i östersund och träffar Lars en stund, det blir skojigt. Men sen måste vi fördriva tiden på en stängd söndag tills tåget går 20:45. Hmm?

Jaja, nu ska jag gå och vara ledsen någon annanstans. Vi ses.

Föresten, igårkväll var lite Blåsjön. Vi satt hos Johan & Björn och spelade kort och tittade på film, efter att jag trodde att jag hade sjungit för 5 personer uppe på loftet, när det visade sig att typ 20 pers på nedervåningen hade tystnat och också lyssnade. Då gick mitt hjärta i 467. Loligt.

BLÅSJÖÖÖÖN!

Jag är i blåsjön. Det enda nätet som finns här är telias. Jag har haft med mig en blåsjön-telefon tidigare år med teliakort, men den har mamma övertagit. Så jag upptäckde till min stora besvikelse att det fortfarande inte byggts någon 3-mast här, och min telefon ligger och dammar under sängen. Inte därför, men där ligger den i alla fall.

Vi är helt slut. I onsdags klev jag upp 4:30 för att åka till tåget, mötte Line i sundsvall, och när vi kom fram hade jag sammanlagt åkt i 13 timmar. Ändå var vi såklart uppe hela kvällen och gick och la oss alldeles för sent, och klev upp tidigt dagen efter. På kvällen åkte vi till Ripan och stannade till det stängde, och när vi kom hem käkade vi i minst en timme och snackade med packade Morgan (Stormorgan) som en timme tidigare dessutom ville dra med oss på efterfest. När vi tillslut kom i säng så skulle Line ligga och prata om ingenting i evigheter så jag låg i en kvart och sa mm & hm & mh innan jag somnade mitt i en historia. = jättetrött idag

Vi har fortfarande inte träffat grabbarna grus, dom vågar inte pallra sig hit. Men imorn är det pimpeltävling, då ska vi äntligen få sällskap med någon i vår egen ålder!

Nu ska jag byta om, tror vi ska till Ripan ikväll också.

Jag är glad!

RSS 2.0