för dom fyller ingen funktion hihihihi

Och så blev jag sekreterare i elevrådet idag! Eftersom att vi har i snitt hela en läsare om dagen så marknadsför jag här med vår intressanta BLOGG!
Annars är jag fett hungrig, så jag dricker kaffe. Då orkar jag göra matte på mattecentrum. Derivata.
Varför kan man inte derivera en sam-elev?  ^
|

Vem bryr sig om ett par trasiga skor, när förmögenhet är medfött?

Produktiv chey, det här har jag pysslat med ikväll!

the swedish sweden

Jag måste starta detta inlägg with this lovely website.
http://baconorbeercan.com/

Herregud på inlägget under blir alla "hihihi, du stavar feeel" när de läser och okej om någon bara inte har så stort ordförråd men nu blev det för många. Skipar och skippar är två helt olika ord, till och med motsägande.

SKIPAR: åstadkomma rättvisa.
SKIPPAR: undvika rättvisa.

somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?


choose life, choose oboy

Shittpomfritt vad jag har roligt ikväll. Det finns ingen som har så lik humor som mig som mig själv. Dock tror jag att det är dags för mig att sova snart, för detta är inte roligt:

Profilbilden till teamet Gräv inte i smöret!


Matte är nördigt

Matteprov, check! Jag kände mig rätt säker, men det var en fråga som jag bara gissade vilt på. En ekvation där jag skulle få ut x, så jag skrev x=2. Det kan lika gärna vara 785 eller -9, men jag skrev två. Det känns bra.
Efteråt hade vi en kvarts föreläsning om delta, så nu har jag förstått delta också. Jag förstår dock inte varför delta finns, varför man gjort ett uttryck för det. Helt onödigt. Det är som att man ska göra ett uttryck för 4-3=1, för att göra det invecklat. Härligt att de hittade en hobby, men måste jag nödvändigtvis ta konsekvenserna för det?

kväll innan onsdag

Matteprov imorn, det var rätt stressande att få veta det påväg ut ur skolan. Hade jag vetat det lite tidigare hade jag börjat med stegtesten lite tidigare, och planerat att få hjälp av nån. Pratat med pappa eller något. Men när jag kom hem och satte igång med dem var inte ens VG/MVG-testen speciellt svåra. Jag har skrämt upp mig själv i onödan, det här är inte alls svårt.

G-night n' G-luck 2 me!

Att ha huvudet på skaft

TO DO:
Åka genom hela stan med ett par storlekar för små guldfärgade foppatofflor. Avklarat!

Jag glömde alltså att byta skor innan jag drog från jobbet. När jag insåg läget delade jag med mig av ett par glädjetårar till alla på, och påväg till, tunnelbanan.
Men det var ju tur att jag trodde att jag kunde låsa upp dörren med busskortet när jag kom hem i alla fall...

hej

Det känns som att den här dagen inte varit värdefull. Det är fel, för jag har haft mitt första PH-samtal, varit med Alice, lyssnat på gammal musik och gjort en knasig maträtt. Men det är något som saknas. Jag önskar att jag pluggade nu, det skulle stimulera mig en del. Men jag är trött och borde gå och lägga mig. Jag ska testa sjunga och spela lite, se om det är vad jag är ute efter.

Torsdag är den nya fredag

Kom hit och ta ett kaffedopp, vi kan sitta på min altan.
Mina cornflakes är så torra utan dej, min vän.
Låt mej droppa lite mjölk i din kaffekopp,
låt oss sitta kvar hela dan.
Tills smöret dunstat upp till himmelen.

Kom hit du behöver inte ringa en sån härlig förmiddag,
jag rostar mina mackor blott för dej, min vän.
Och jag är brunbränd och stark som ett A4-ark,
jag har muskler av marmelad.
Så låt oss sitta där till sena sommarkvällen.

Winnerbäck är så knasig.

Pluggdag idag med Alice. Jag fick 7 mattetal gjorda och två fysikuppgifter. Alice fick noll gjort, jag också efter en kvart. Men FrontierVille har fått mycket uppmärksamhet! Men hur som helst är jag ledig fredagar och kan plugga hela dagen imorgon om jag känner för det. Annars kan jag käka vår halväckliga ugnsfalukorv.

Onsdag kväll

Man blir fett nedbruten av naturonsdagar. Fem timmar föreläsning i kemi, fysik och matte c. Efteråt satt jag som paralyserad och sov med öppna ögon framför datorn i minst en halvtimme. Jag har aldrig gjort det förut. Sovit med öppna ögon alltså. Orservera: det här är inget klag. Jag tycker det är skojigt.

Nu är jag jättehungrig och jättetrött. Jag har bara frukosten till imorn, om jag äter den nu måste jag koka ägg till morgonbamse, men det är jag för trött för. Dilemma.

RSS 2.0