långa dagar - fina människor

Igår kidnappade jag Malin till överraskningskalas hos mig där the loudy gang hade bakat tårta. Hon blev glad! Jag blev hes!

Detta följdes upp med en perfekt dos av snygga bögar idag. Inte skrattat i den här skalan på länge. Kärlek!

 

 

vit fredagskväll

En tröja som skulle tagit två timmar att sy tog två dagar. Jag är i behov av en symaskin.
En kastrull med ris resulterade i rökskadad lägenhet.

Jag äter en morot, borstar tänderna
och gör mig redo för natten ...

nu jävlar

visdom

Jag har ett mycket händelserikt och spännande liv. På lite mer än en vecka har jag hunnit äta den godaste kebaben med det godaste riset någonsin, smakat libanesisk mat och lagt till libanon till my destinations

och satt in en spiral. Ja, jag har satt in en spiral. Jag vet nu hur det känns att föda barn. Don't do it. Inget av dom.

höstlov

Det har varit ett långt höstlov, sa jag innan höstlovet ens var slut. Först var jag hos Therese i jönköping ett par dagar; promenerade mycket och hamnade på en bondfest med fulla fjortisar. Tills jag fortsatte min resa genom småland till ljungby, där ingen dök upp för att möta mig. Så det fick bli en tripp ner till gallnås med mamma och Lasse, och en tidigare resa hem. En eländig resa hem, med massor av gråt -> migrän.

Men ikväll blir en mysig kväll. Om fem minuter får jag skjuts upp till affären så att jag kan handla mat som jag och Alice ska käka ikväll: klyftpotatis m. kött och min vitlökssås + chokladbollar på Chokladbollens dag! Hurra för livet!

RSS 2.0