KAAAAAAMERAAA!

Jag har fått min kamera idag! IIIIHIHIHIHIHIHIH! Nikon D5000, anledningen till att det blev just den var att man både kunde ha live-view (kan titta både på skärmen och i hålet när man tar kort) och att skärmen gick att fälla ut. Jag vet absolut ingenting om systemkameror så jag fick gå på dom roligaste egenskaperna, höhö.

Cool morsa:


Du vet, the first picture. (Very pretty)

Gray Monday

Gray Monday är tillbaka i almanackan.

Jag har som sagt en eller två lektioner om dagen, och slutar alltså runt 12. Men vi gör inte arbetena på lektionen, vi pluggar efteråt, och därför tar inte våran dag slut när sista lektionen är slut.
Och som jag sa till Jasmin, så är det alldeles förfärligt otrevligt att jag nu helt plötsligt har konstant lektion mellan halv 1 och halv 5. Två och en halv timme matte, sen en och en halv timme natur. Dom absolut mest ansträngande ämnena till råga på allt. Och vet du vad det mest oförlåtliga är? Att jag börjar tidigast den här dagen också, och att den här dagen råkar vara just en måndag.


liten rygg

Today was the day, som jag skottade Teddans trappa.
Japp, I did it. Och jag är ganska säker på att jag har brutit ryggen.

Titta på höger sida på trappkortet, så mycket snö har det kommit sen dom åkte.
(för dig som är blind så är det ungefär en meter högt)
Det andra var bara fint, så jag ville spara det innan jag tog bort snön.
observera; mobilkamera




mmmmblodapelsin

Vet du vad som suger med att bo i lägenhet? Att jag hör lika tydligt som min granne att han lyssnar på Knockin on heavens door.

Förutom det så är det 221 dagar kvar tills jag fyller år.

Mmmmblodapelsin


+ calcium

Nu är det spännande. Jag var tvungen att pausa så att jag kunde dela denna stund med blogg.se. Ted är påväg till samma fest som The .. wait for it .. Mother!! Och jag dricker rismjölk.

!"#¤%& ?

Åh jag blir så arg! På paradise hotel! Allt var fel igår! Vad fan hände, vad fan tänkte dom? Både Anneli och Catja tog ju i princip självmord på parceremonin. Anneli hade inte behövt göra det, hon hade kunnat skicka hem Catja men skickade hem sig själv istället. Haha, ett jävla skämt. Jag har till och med läst deras bloggar, så förvirrad är jag. Och dom fattade inte heller! IDIOTISKT! Catja hade ju åkt ut! VAD FAN TÄNKTE DOM?

2 ½ dagar kvar, tills Teddan kommer. Kravet för att Bibbie ska skjutsa hit honom direkt från flygplatsen är att jag skottar hela deras trappa innan dom kommer. Wish me luck! :D


Badrumsfönstret fungerar! (fortfarande)

Imorse blev jag väckt första gången 08:48. Då trodde jag att jag skulle spy. Så jag frågade fönsterfixarna om jag kunde gå och lägga mig igen och dom garvade. Jag tog det som ett ja. Sen väcker dom mig igen vid 10, genom att ropa HALLÅ HALLÅ HALLÅ från hallen, som om dom inte redan hade varit i lägenheten mer än en timme. Och då fick jag berätta för dom att nyckeln dom försökte låsa med inte fungerade. Sen kom dom tillbaka igen vid 12, och var verkligen tvungna att säga hejdå vid halv 1. Då gav jag upp, det var ingen mening att försöka sova.
Jag måste dock säga att det blev mycket snyggare.


Jag var till teknikmagasinet idag också, tänkte fixa julklappen till the Görtz's family. Men det skulle ta 10 dagar där, så jag gick till HM och köpte en tröja istället. Till mig alltså. Och dom ska fortfarande få en julklapp. Chilla.

Annelie är påväg hit! (Den här kvällen ska jag inte vara ensam!)

Förresten, solchips med gräddfil -& svartpeppar-smak. Mmmmmhhh..


deep-talk

Det är den här tiden på kvällen/natten/morgonen som man lär sig allra mest. För är man fortfarande vaken så har man antingen deep-talk med någon annan, eller så har man det med sig själv. Och jag har pratat med Josefine ett par timmar. Och du vet när man säger åt någon annan att göra något, tänka något, när man peppar den andra att göra en förändring. Men man hör ju aldrig vad man själv säger, man vet om det man slänger ur sig men man lever ju inte efter det. Men jag insåg nu att det jag har sagt hela tiden är att man känner sig själv bäst, och vissa gånger kommer andra inte att förstå det, men man ska lyssna på sig själv ändå för ibland så vet man helt enkelt bäst själv. Yes, there I said it. Nu ska jag bara ta till mig det också. Vissa gånger kommer andra inte att förstå.

5 på morgonen har jag redan 4 läsare, bra jobbat lillbamsisen. Men nu ska jag och mitt mjuka hår gå och borsta tänderna för att sova några fjuttiga timmar för att sen KLIVA UPP TIDIGT IMORGON för att dom ska byta ut ett fönster helt i onödan. Godnatt!

By the way, mina muffins vart gudomliga. Nästan. Smakade som våfflor med blåbärssylt.

Blåbärsmuffins & Paradise Hotel

Paradise hotel har äntligen börjat igen! Men det var inte så bra idag, för jag gillar inte den nya tjejen. Jag tycker inte om hennes intränade, falska östermalmsdialekt. Och fula taktik.

Dessutom bakar jag blåbärsmuffins. Jag kunde inte komma på vad jag var sugen på, och jag hade inget nödgodis kvar så jag insåg att för att överleva var jag tvungen att baka. Men halvvägs genom processen saknades ett ägg, och då tyckte jag att det var för sent att ge upp så då exprimenterade jag och tog för lite mjöl. Vi får se hur det blir, hittills har dom runnit ur sina formar och blivit väldigt fula ..

Sandra är påväg hit, nu ska jag ta ut mina muffinsar! CIAO!

Cold feet (ingen metafor)

Min och Alices kväll slutade i en lekpark. Jag tror vi satt där i två timmar, eller nåt, sen insåg vi hur kallt det var. (även fast jag hade tjockistäckisbrallor!! dont tell anyone ) Så tillslut kom Alices mammas man Rickard och hämtade oss. Påvägen hem stannade han och tankade och köpte varm choklad till oss, jag behöver nog inte skriva vad jag känner för det för jag antar att du förstår. halleluja. Vi kom hur som helst överens om ett par viktiga saker, känns skönt att äntligen vara två om det!

Jag har umgåtts lite med småråttisarna idag också. Bytt deras sandskål två gånger. Alltså, skålen, inte sanden. Eller sanden bytte jag också, men bara en gång. I vilket fall så slängde jag den första och ställde in en ny, mamma protesterade men jag insisterade, det slutade med att mamma hade rätt - dom åt upp den. Så då fick jag ställa in en tredje. Yeah, true story.

How I met your mother, season 2 avsnitt 12. Robin skulle säga till Ted för första gången att hon älskar han. Men hon vågade inte, så hon sa falafel. HAHAHAHHAHAHA! Jag skulle precis trycka på stäng av-knappen på datorn, men jag var tvungen att se det igen. HAAHAHAHAHA!


Idag har Alfrida namnsdag

mycket intressant. Att Alfrida har en dag i almanackan och inte Jasmin.

Jag pysslar med familjen Görtz´s julklapp! Alla hemsidor som gör det här suger. Jag skällde lite på mamma för det, men sen kom hon på att jag skulle gå till teknikmagasinet istället och säga hur jag vill ha det. Så det är väl vad jag ska göra imorn. Imorn. Då börjar Paradise Hotel igen, awesome.



En rysk, en tysk och en Bellman

Nu när klockan ändå har lyckats bli 06:35 på morgonen och jag inte har somnat än så passade jag på att skriva en Bellman-historia, med inspiration från min fullt normala pojkvän.

Det var en gång en rysk, en tysk och en Bellman. Dom slog vad om vem som kunde fisa flest gånger med väldigt korta mellanrum. Rysken stog först i kö; han fes så många gånger att både Tysken och Bellman tappade räkningen. Sedan var det Tyskens tur; han fes så många gånger i rad att Rysken till slut somnade. Sedan var det Bellmans tur. Han fes så hårt att fisarna bara studsade rätt in igen, och tog adrig slut.

You shouldn't feel ashamed about the past, cause it's the past.

Yes, första inlägget 2010! Jag har inte ens skrivit 2010 än! På papper alltså. Men jag är mer imponerad över vilken månad det är. Januari. Nu är det snart vår! Nu blir det snart ljust! Och min dator får nya virus hela tiden. Kanske för att jag har 3 virusprogram som berättar för mig hela tiden hur dom attackerar varann.

Jag är fast anställd. Haha. Och jag ska deklarera, och få tillbaka skatt eftersom jag har skattat! Snacka om vuxen jag är nu! Jag funderar till och med på att gå med i facket. Fniss.

Dessutom är jag född mitt i en Mahjong-omgång. Och spelade första gången i mitt liv igår, på lag med David. Vi vann stort! Även fast vi hela tiden råkade berätta vad vi satsade på. Ärlighet håller alltid längst! :)


RSS 2.0