Enjoy the last of 09!

IT'S THE FINAL COUNT DOWN! barabapbappaa

och jag vaknade kl 1. Kommer aldrig palla va vaken ikväll, och absolut inte dra på nån fest efter 12-slaget. Om jag inte kan lura till mig kaffe nånstans. Ikväll skulle jag haft en kamera, får se till att mammas kommer med.

Jag har föresten försökt fiffla lite med designen, men den är för envis. Texten på headern ska inte alls se ut sådär, men den slutade lyssna på mig efter typ tio minuter så jag kunde inte fixa det. Någon som vill hjälpa en liten björn?

You're gonna go far, kid!

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes


When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes


Åh, så skön.

Jag har en plan! Jag ska bli smal som en glasspinne, klippa lugg och färga håret knallrött! Vad tycker du?

Fniss. Nu får Teddan komma hem och hålla reda på min mobil, när jag äntligen har hittat den så har jag lagt den nånstans inom tre minuter och får sätta igång att leta igen. Jag är så jävla onödig. Och så jävla liten. Hade jag varit två år äldre hade jag kunnat shoppa på nätet - där kläderna finns. Men nej, jag måste handla i affärerna två år till - där allt är slut. Hittade en massa coolt på HM's hemsida, som jag faktiskt aldrig ens har sett i affärnerna, eller isåfall för flera år sen. Så det är klart att dom inte kommer tillbaka, suck.

Du som stal Jasmins plånbok, du är ett det. Ett ovårdat skägg. Hoppas du får flatlöss.

maskporrtrojan

Jag fick en trojan igårkväll. Och det hade ju inte varit nån fara om inte skolan hade sett till så att ingen kan göra något åt saken. Dom har installerat ett antivirusprogram som inte kan göra nånting. Påriktigt, det stog bara "Action taken: Clean failed : Quarantine failed." Så då tänkte jag att jag laddar bara ner ett nytt helt enkelt, men man kan inte ha två för då attackerar dom bara varann. Så vet ni vad dom har gjort? SATT LÖSENORD PÅ DET, SÅ ATT JAG INTE KAN TA BORT DET! Så idag när mamma lyckades installera ett till ändå så hade jag hunnit få 35 trojaner, och 4 virus. Så jävla idiotiskt. Jag ska snacka med IT-Anders när vi börjar skolan igen och fråga vafan han tänkte.

Jaja, nu ska jag träffa Charlie på donken! Hihi, ciao!

fjärde-dagen

När man tittar ut genom fönstret ser klockan ut att vara 10-11 på kvällen, sen tittar man på klockan ... 5 på eftermiddagen.

Cream fraiche, rödlök & rom. Frukost - lunch - middag. Om det är på ägg eller kallrökt lax beror bara på vad som känns lättast att fixa.

Och så har jag varit på långprommis med mamsen idag, så jag är helt stel, har träninsverk och har säkert sträckt höger ben. Så jävla illa. Det måste bli en vana igen.

Juste! Viktor Rydberg tyckte att jag skulle betala för deras skolmat en termin till. Då skickade jag ett mail till Pia och påminde om att jag inte går där längre, och att jag därför inte heller vill äta deras skolmat. Jag får väl nåt svar på sms om 3 veckor där det står att det är förbjudet med snöbollskrig i jarlaparken ...

Jul!

Frukost på julafton blev hemgjorda köttbullar. Jag frågade mamma vad det var för kött, och istället för att säga nöt så berättar hon exakt vilken ko som har blivit mördad för att jag ska få frukost idag. Jag blev plötsligt inte så hungrig längre.

Sen vaknade jag, och så åkte vi till kusinerna. Och äntligen kunde jag känna mig normal igen :)

Vi spelade typ alla spel som finns förutom monopol, och det tog säkert 3 timmar att öppna våra 8 julklappar.

Jag tänkte lägga upp en bild men det verkar inte funka. Snart!


23 december

00:45
Jag tittar på 2½ men, det är det där avsnittet när Alan är tillsammans med Bertas dotter. Hade jag inte redan sett det så många gånger hade det kanske varit lite roligt. Åhoj, prosit! Jag käkar julgröt också, sån där man köper i korvförpackning på ICA. Asnice. Men jag tappade bort den en stund ... det var inte roligt. Jag vet att jag har feber, men jag vet också att den var i lägenheten. Jag visste bara inte om jag kunde ha lagt den på toan, i sängen, på skrivbordet, eller kanske till och med i kylskåpet? Gröten alltså.

01:04
Alan berättade precis för Jake att man inte behöver vara intelligent för att ha sex. Fast om man är intelligent så måste man köra samma 3 ställningar i samma ordning i 12 år, sa han.

01:19
Missade Teddan, han va inne på msn.

05:42
Har sovit några timmar. Inte mindre trött, inte mindre pigg. Möjligtvis har jag mer ont i huvudet. Det spökar i mitt rum tror jag, så det är tur att jag sover i vardagsrummet (Nu jävlar ska ljusstakarna bort) Har ställt kortändan av sängen mot soffan så att jag kan sittligga. Dom är i ungefär samma höjd till och med. Så allt skulle vara frid och fröjd om det inte var så att ena benet på sängen är av, så det är lite krånglgt att röra sig ...

10:41
Godmorgon! Stefan var precis här med glass, lasange och nån frusen grej som man steker med pasta i. Den såg ganska god ut, synd bara att det är gris i. Men 7% får jag väl överleva, jag ska ju ändå äta julskinka imorn. Jag ska ju till pappa och Monica ikväll för att fira jul, men nu ringde pappa när jag skrev! Dom kommer hit istället, halleluuuja! Jag älskar deras julklapp, skulle vilja ha en egen. Var tvungen att köpa en likadan till släkten. Den är så jävla rolig! Oj, jag råkade snyta mig med ett chokladdränkt papper.

21:04
Pappa och Monica åkte för en stund sen, ganska länge sen. Det verkar som att julklappen funkade likabra på dom som på mig :) Och jag har en mobil som funkar! Fick pappas gamla! Har snackat med mamma, och hört vad hon sa. Helt otroligt.
Jag har tänkt ladda ner Sagan om ringen hela dagen, är så jävla sugen på att se den. Men jag har helatiden glömt det, och gissa vad som började på 6:an precis när jag satte mig framför TV:n? Ja, precis, måste va ödet. Nu kom mamma hem, med Lasse!

(24) 01:35
Nu tog det roliga slut. Det enda programmet som inte är eller försöker vara en dokumentär är Seinfeldt på 6:an. NEJ TACK! Alice tittar på nån Paris Hilton-film, jag personligen tänker inte utsätta mig för det. Det får bli nån film jag såg slutet av på TV nån gång. Running with scissors, jag tror den är bra.


sjukling

Jag är fortfarande sjuk idag. Fast värre, såklart. Imorse var jag ungefär som igårkväll så jag åkte till skolan och hämtade busskortet, sen kom jag på att jag inte har köpt en enda julklapp så jag följde med Jasmin till Gallerian. Jag har alla som behövs till julafton nu, resten kan jag ta nån annangång.

Men det var inte bästa idén nånsin att shoppa idag, för nu är jag helt död. Har sovit nästan konstant sen jag kom hem och snorar som en jävla hund. Han köpa lite snabbmat påvägen hem men det är slut nu. Jag är för sjuk för att tralla upp till affären och mamma kommer hem imorgonnatt, så om någon vågar komma hit med lite mat imorgon, onsdag, står jag i evig skuld till denna vänliga själ. Tack på förhand / Bamsesnorig

svinis?

Jag håller på att bli sjuk, det började för en timme sen, på en kvart hade jag hunnit bli tjock i halsen och nu har jag feber. Det går så jävla fort, som om jag inte hade nåt immunförsvar alls. Jag har i alla fall hackat vitlök i lite mindre bitar och svalt som piller, druckit C-vitamin (ätit massa frukt dessutom idag) och zink, så jag borde klara mig. Men jag har idé! Om jag har svinis nu (alltså just i den här stunden, inte imorgon när jag vaknar) och lyckas jobba bort den innan jag bli riktigt sjuk. Tror du jag blir immun mot det då? För då har ju mitt immunförsvar skapat ett försvar och lyckats kasta ut det. Då har ju jag i så fall hittat ett mycket bättre vaccin, VITLÖK & FRUKT! Med mycket snällare biverkningar - man blir kissnödig. Alla symptom jag hade för en halvtimme sen har försvunnit, så det känns ju bra. Men nu börjar jag få ont i kroppen, attans, vi får väl hoppas att jag inte kvävs i sömnen! Sleep tight!

AAAAIIIYM DREAMING OF A WHAAAIIYT CHRISTMAS

På kvällen har jag en vana att sätta mig på uteplatsen. Jag tar Sandras stora mysiga jacka och sätter mig på soffan som nog inte egentligen tål att stå ute, och går det så tittar jag på stjärnorna. Så jag öppnade dörren och klampade ut (utan strumpor - som vanligt) och insåg med förskräckelse att det är vinter även här!!! Fan. Så jag fick sorgset gå in igen med mina, nu blöta, strumpor.

Jag såg ett väldigt klokt inlägg i Annelies logg:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end

Och har hittat en klok blogg också! 
"Integrerad betyder att du är som alla andra svenskar. Om du följer råden i denna blogg kommer du att bli integrerad. Du kommer också att få andra problem med psyket, men det får du stå ut med."
 http://blogg.aftonbladet.se/jordbroali/

In Flames m.m. på hovet

Jag var och såg In Flames med Sara på hovet förra fredagen. Det var In Flames och Killswitch Engage som var huvudbanden, sen var det fyra förband, bl.a. Dead by April. Jag kom dit för Dead by April, för jag såg dom för två år sen och dom var hur bra som helst live så jag var verkligen peppad. Men så kom dom upp på sen, och höll nästan inte en enda ton. Dom trodde för mycket om sig själva, skrek ut "nu sjunger alla med" och ingen sjöng. Det var jättepinsamt. Hovet är inte så litet heller.

När killswitch engage skulle spela gick jag ut och vilade öronen och köpte loka. Jag har aldrig tyckt att dom är bra och dom skulle spela en hel timme. Så jag kom tillbaka till min plats när dom hade bara två låtar kvar för att inte missa In Flames början. Och fyfan vilket drag dom hade. Det första sångaren säger när jag sätter mig är
"This song is dedicated to all the girls in here ... with big breasts!" Skittöntigt om det hade varit nån annanstans, men nu presenterade han en låt med dom orden! Och sen säger han "We like chicies, with big titties! gurgelgurgel" (ah, du fattar vad jag menar) Haha, jag höll på oh dö, fy fan vad jag garvade!

Teddan @ stage

Jag tog med Jasmin till Teddans julkonsert. Vi kom dit nästan en timme för tidigt så vi satte oss på en trappa bakom Fryshuset och började på en låt. Jasmin sjöng och jag skrev ner, haha. Fan vad bra den är, vi har fortsatt på den nu efter och jag har lagt till gitarr åt henne. Den är så jäkla fin.

I alla fall. Sen började konserten också. Dom första tre banden var galet bra, ett band spelade Sex on fire med Kings of Leon. Det var tjejer som sjöng, jag hade aldrig trott att det skulle kunna bli bra, men dom var nästan bättre än orginalet, for real! Speciellt med den perfekta kören dom hade till. Men sen kom rappen, som var Teddans gren. Och det blev ganska tråkigt, stämningen försvann litegran, då var alla uppe förutom Teddan. Sen hoppade Teddan in på scenen och fy fan vilket drag det blev. Det var som en våg av jag vet inte, skithärligt! Jasmin blev också helt förvånad, han var så jävla bra!

Men det fick jag inte säga till han :)

Matte A, check!

Jag är färdig med matte A! Alla som går natur och några som går sam gick snabbmatte den här terminen, men eftersom jag började så sent kunde jag ju inte bara hoppa in. Så jag skulle ju ha gjort matte A hela nästa termin också. Men föreläsningarna i den gruppen jag gick i handlade om skillnaden mellan kvadrater och rektanglar så jag kände inte riktigt att jag skulle stå ut en hel termin. Så jag impulsgjorde hela matte A dom här två veckorna och har gjort båda nationella proven nu. Matte läraren sa att jag varken fått IG eller G, så jag har alltså fått minst VG på något jag gjorde på två veckor istället för ett år! HELT CRAAAAAAAAAAAAAAZY MOTHAFUCKAHhh! Jag är så jävla cool.

sleep over @ school

Jag och Jasmin blev instängda i skolan för två veckor sen. På en fredag! Vi sitter som sagt alltid kvar sist i skolan och städarna får slänga ut oss. Så dom tröttnade väl. Hon som jobbade den kvällen frågade varför vi alltid satt kvar, och så sa vi att vi såklart hade en massa att göra i slutet av terminen, och i kunskap gör man ju det efter skolan och inte på lektionerna. Så sa hon att vi skulle skynda oss, och drog. Hon låste och larmade, men det fattade vi inte förrän vi försökte öppna dörren. Och eftersom inte det gick försökte vi öppna dörren in till hissarna som går ner till entren för andra företag, men den var också låst och larmad. Så vi försökte hitta numret till nån från skolan som kunde komma med en nyckel, men några nummer hade dom ju inte tänkt på att ha ens i receptionen. Och våra datorer låg uppe i skåpen (trapporna är på samma ställe som hissarna) så vi kunde inte titta på hemsidan heller. Det enda numret vi hade var till kuratorn som inte svarade.

Så tillslut efter många om och men så ringde vi polisen ... mycket pinsamt. Dom verkade inte ens tro på oss först. Men Jasmin fick dra hela historien för dom, och så sa dom "vi får väl se vad vi kan göra ..." inte ens "det fixar sig, ni kommer att få komma hem." Så vi gick till cafeterian och åt godis och drack kaffe, tills det helt plötsligt började pipa. Jag trodde larmet skulle gå! Men så kom två stora män, och jag var jätterädd att dom skulle säga nånting om vårat godis (det var inte vårt) men allt dom sa va "Sitter ni här och gör läxor eller?" Och så fick vi komma ut!

jag har ett spännande liv

Jag har så mycket att skriva ner sen sist jag skrev. Det här ska jag ha skrivit innan jag lämnar datorn:

- skolan fredagkväll
- matte på 2 veckor
- Teddans julkonsert
- inflames

vinter

Jag har sovit borta 3 nätter sen Teddan åkte, det blev så ensamt så jag ville inte sitta ensam hemma. Men jag insåg idag när jag kom hem att jag skulle varit här, ååh vad skönt det är att sitta i min soffa, framför min dator och kunna sätta på min TV när jag vill. Öppna kylskåpet när jag vill. Äta upp julgodiset min mamma har gjort (som ska finnas kvar när hon kommer hem ...)

Jag tog en prommis precis, ville suga i mig allt ljus jag bara kan innan det blir mörkt igen. Men jag fastnade i dörröppningen. Stog chockad i säkert en minut tills jag insåg att jag inte andades, det var så tyst! Knäpptyst, man hörde inte ens bilarna från vägen 100 meter bort. Det är tystare utomhus än inomhus! Helt galet. Det körde förbi en bil den korta biten jag gick vid vägen, jag mätte när den körde ifrån mig och när den var 30-40 meter bort hörde jag den inte längre, jag såg den, men hörde den inte! Varför får vi inte snö varje år?

Klimat rättvisa!

DRA BURKARNA TILL HÅLET :)


skolan

Jag skulle precis sätta igång med ett nationellt prov från 2002, men så såg jag första talet: 4+6x3= ?

Har jag slitit arslet av mig för det där? Jag blir ledsen i ögat.

Frida läser mellan raderna. Tisdagar suger.

She's back!

Lillan lever! Alla mina dokument är kvar!

Men otur för mig hinner jag inte sitta och leka med lilldatorn idag, för jag har nationella i matte på onsdag. Så nu ska jag passa på att skriva ut stegtest och gamla nationella prov innan jag stänger av henne.

Good luck till Bamseliten!

Schwartzkopf

Teddan sover här ikväll. Myys! Jag ska snart sätta mig på uteplatsen och vänta på att han kommer rullades.

Som sagt, lillan dog idag. Så jag haffade en lärare som ändå bara satt och spelade på facebook och flörtade till mig lite utskrifter. Så jag satt med Jasmin i tysta rummet och var väldigt tyst så att hon kunde koncentrera sig. Men tillslut kunde jag inte hålla käften längre för jag fattade verkligen inte matten. Jag hade gjort samma tal 2 gånger om, fått olika svar på miniräknaren båda gångerna, och ingen av slutsatserna var rätt. Så Jasmin fick räkna med sin räknare, och kom fram till ett tredje svar som såklart stämde. Jag måste ta med en riktig miniräknare imorn, telefonen suger.

Cool som jag är försökte jag färga håret idag, valde en färg som var väldigt, väldigt röd för att vara säker på att det faktiskt skulle skifta lite i rött. Men nej, det ser ungefär ut som det gjorde innan. Ganska mystiskt eftersom resultatet dessutom skulle bli nästan svart. Oh no, det är fortfarande ljust.

Fucking fuck fucker. Mmmmmh, gott tuggummi från Teddan :)

Goodbye my lover, goodbye my friend. You have been the one ... you have been the one for me ...

IT-Anders: Har du hällt vatten på den?
Bamse: Nej
IT-Anders - Har du hällt cola på den?
Bamse: Nej
IT-Anders - Har du smält glass på den?
Bamse: Nej ...

Bamse: Vad ska jag skriva att problemet är?
IT-Anders: skriv "DÖD!"
Bamse: :(

Ja ... så lät det när jag var tvungen att ge upp lillan :'( Min dator är PAJ! DÖD!

abo

Jag vill bli civiningenjör. Sa jag i förrgår.

Pfft, Bamseliten, ta en titt på KTH:s hemsida.

FURTIOTRE OLIKA CIVILINGEJÖRS-UTBILDNINGAR! Alla med helt olika inriktningar. 


    /.\    ___.
    \ /       o
        O
    ______

lonely time

Ensam :) Jag vet inte om Sandra kommer hem ikväll. Eller om jag kanske får släcka lampan när jag vill :)

Jag och Jasmin är alltid sist kvar i skolan, städarna får slänga ut oss. Idag var han jättearg och sa att han inte hann vänta på oss, och då hade ju tyvärr Jasmin inte ens hämtat jackan än ... Men vi hann med en del båda två, jag har skrivit nästan 2 A4 på novellen. Och så råkade jag säga till naturarnas mattelärare att jag ska göra nationella nästa vecka ... Vilket betyder att jag alltså ska göra hela matte A på en vecka, på MVG-nivå för annars måste jag gå tillbaka till min mattegrupp och göra matte A nästa termin också. Jag ska få för det här ...

MIDDAAAAAAAAAAAAAG!

RSS 2.0