FAIL!

HAHAHAHA!
Jag måste sova. Och du måste se den här.


bom shikabom

HAHAH! High on life.

Jag är nöjd. Jag hade en bra lördag. Först städa med mamma, sen spela & sjunga, sen Jasmin Långsam, sen krigarMilad som åkte hit från Märsta. Kunde inte bli bättre!

On top of that så kanske jag har sommarjobb i ett jordgubbsstånd, så jävla nice.

Kärlek till mamma på mors dag!


Charmig bild på Jasmin & Milad


fredag igen, men inte början på någon helg

Vi har en jättekonstig tjej i skolan. Jag tycker inte illa om henne, och jag pratar inte om henne. Men jag funderar såklart när jag ser henne. Hon sprang precis förbi mig, och jag har en teori - jag tror att hon är en neandertalare.

Har gjort muntliga nationella i engelska idag med Frida och Robin, jag tror att vi missförstog hela grejen litegrann, det var nog meningen att vi skulle diskutera idéer och påståenden men det förstog vi inte förrän sista minuten. Jag är inte jättenöjd, jag kunde bättre.

Sista (nästan) grejen i svenska är redovisat idag också. Frida hade redan börjat berätta om sin myt när jag kom och hon hade lite coolare jämförelser än jag hade. Hon hade slutsatser också, det hade jag helt missat. Tokigt.


Lite för sent på torsdagen

Hahahahahaha, Milad visade den för mig lite för sent på kvällen!


Inte för att skryta, men jag är jävligt lång

Jag och Jasmin var och boxades på gymmet idag. Vi kunde inte gå ner för trappan när vi skulle gå hem, jag fick hänga över räcket. Nu pratar vi inte mer om det.

Jag ska spela Hey there Delilah en stund, det var säkert två år sen jag spelade den sist. Milad visade den så nu är jag taggad igen!

Min lillskrutta spelar också, men mycket bättre än mig. Kärlek till dig.


felsms.com

Till: Johan Pojkvänn

Sms: Nej nej Vad ska jag göra? Det har blivit stop i toan hos Johan så nu flyter allt jag gjorde bara om kring. Jag panikar ur snart. Hur får man ner vattnet? Vad händer om man tar bajset och lägger ner i duschbrunnen?

Svar:
Hahaha Jag dör. Lägg det inte i duschbrunnen. Haha jag fixar det där. Det är lugnt. Kom ut nu.


HAAAAAAAAHAHAHAHAHA! HAHAHAHHAHA, hahaha.

Hon skickade alltså till fel person, om det var någon som inte förstod det.
Hon skulle skicka till en kompis, men skickade till honom hon var hemma hos.

snart är skolan slut

Jag har fått mina preliminära betyg i samhälle och religion. I samhälle har jag fått VG på två uppgifter och MVG på en, så där är mitt preliminära VG, men jag kan kompletera till MVG om jag vill. Men i religion har jag fått VG+, G+ och VG, och mitt preliminära betyg är IG. Hmm?

Det börjar lösa sig nu. Engelska, idrott och media är det jag har kvar. Det härligaste är att dom tyckte att jag klarar mig så bra att det inte ens behövs något möte, tänk vad jag kan göra på en vecka om jag stänger ute dom som lägger sig i och bara förstör. Tack familjen Görtz's orakelkort, haha!

Då kan man känna såhär. Att Jasmin är svart.


tt - tidig tisdag

Sen kom jag till skolan en halvtimme för tidigt för att jag trodde provet var den här veckan. Mamma fick till och med stressa ut och skjutsa mig till norra sköndal, helt i onödan. Jag ska inskaffa bättre koll till nästa år.


fredag 21/5

Jag ligger och kämpar med att hålla ögonen öppna. Skitonödigt, jag behöver sova. Men innan jag tar något så hastigt beslut måste jag lägga upp bilder från i fredags!

Jasmin tyckte att det var väldigt viktigt att fota mitt ass.



Sen blev hon väldigt stressad, och väldigt söt.



Sen hamnade jag på bild utan att vara lik mig alls. Och har mobilen i BH:n,
varav den cancerliknande konstiga formen.




skolans kaffe in my <3

As usual sitter jag och Milad kvar och slavar med skola. Relativt i alla fall, han lyssnar på musik och jag har gett upp. Jag har skrivit ett helt kapitel idag i min novell, redovisat engelska och gjort naturprov. Jag hade mattelektion också där vi inte jobbade matte men han introducerade en sista uppgift som vi ska göra, och så fick vi veta betyget på nationella. Jag fick VG, och får VG i slutbetyg!

FATTA! JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM!

pms

Sitter på engelskalektion, hade precis redovisning, jag vill inte tro att det gick speciellt bra. Whatever, jag fick det gjort i alla fall. Förutom det så lyser jag rött i ansiktet, inte bara för att jag är PMS-arg utan för att jag är fett solbränd. Jag försökte bli på bättre humör genom att kolla vad jag fick på nationella i matte, men det hade han inte skrivit in än.

Lektionen tar aldrig slut, jag vill sätta mig i matsalen och vara helt fri för en snäll person att muntra upp mig.

söndag ju

Jag har gjort färdigt allt skriftligt i natur, och pluggat färdigt till provet imorgon, och skrivit färdigt min engelska till redovisningen imorgon. Jesus Kristus, jag är så cool man kan bli.

Mamma hittade att dom hade forskat på Chalmers i Göteborg om varför man bli bakis. En grupp fick då dricka whisky med päronsoda, den andra fick dricka vodka med päronsoda. Det visade sig såklart dagen efter att båda grupperna hade en våldsam baksmälla. Slutsatsen blev att det måste varit päronsodan, eftersom att det var det enda som grupperna druckit gemensamt. Hmm?

HAHAHAHAHA!

lökring

Kriminalitet på franska låter som lökring på skånska - mycket viktig observation.

Voulez-vous coucher avec moi ce soir?
Nej tack, men jag är dock väldigt kramsugen. Jasmin ska få en kram när vi tar rast, för jag når inte över både bord och två datorer.

Empan kom för en stund sen och frågade om vi ville blogga för nån skolblogg. Då tänker jag berätta min Bellman-historia!

Jag har föresten ätit den godaste fisksoppan i hela mitt liv idag. Det var makaronilåda till lunch så jag tog fiskrätten istället. Det skulle egentligen vara fisk med ris och nån sås men både jag och Jasmin tog tillslut bara fisken och såsen för det var så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt gooooott! Jag kom på att jag behövde berätta det nu när två lärare gick förbi och klagade över hur äcklig och oätlig den var. Töntar.

Jasmin the fräsching

Matte A har nationellt prov idag. Det känns verkligen skönt att jag gjorde det i höstas, och att jag redan är färdig med Matte B. Jag är verkligen nöjd med mig själv. Men det påverkar mig litegrann ändå att dom har prov, eftersom att det är hela min klass och paralellklass så jag har ingen lektion idag, inte så negativt, men det är ganska negativt att dom har stängt av hela matsalen eftersom att jag torkar ut snart. Måste. Ha. Vatten. !

Jasmin tror att hon inte är fräsch idag. Lägg in en generös kommentar och stärk hennes självförtroende!


bajs

Jasmiiiiin, kom tillbaka från Camilla, jag har tråkigt!
Ettornaaaaa, sluta göra prov i matsalen, jag är törstig!

Novell och naturkompletering kvar att göra idag. Inte vilken novell som helst utan min komplicerade jättehistoria som jag var alldeles för taggad när jag började på.
bajs


Idag är det fredag, vilket inte bara betyder sista inlämningsdagen utan också slutet på veckan. Idag kommer ingen orka sitta kvar med mig, om inte Jasmin inser att hon behöver det hon också. Och även om vi sitter kvar så blir vi utslängda rätt tidigt eftersom att lärarna också vill gå hem.
bajs

Den stackars förvirrade Kristendomen

Jesu uppståndelse hände på påskdagens morgon, enligt Nya testamentet. Men uppståndelsen beskrivs egentligen inte någonstans i Nya testamentet och det finns inga vittnen. Matteusevangeliet berättar om öppnandet av graven, men då Kristus redan är uppstånden och sedan visar han sig för sina lärjungar. Jesus själv sa till sina lärjungar att det definitiva beviset att på han var Messias och Guds son var att han skulle ligga i graven i tre dagar och tre nätter - som blir blir litegrann ett problem när det är svårt att hitta tre nätter mellan fredag och söndag. Detta är kristendomens hela kärna.

De tio budorden är väldigt viktiga i kristendomen. De går i huvudsak ut på att man ska vara trogen till Gud, man ska inte döda, tjäla eller ljuga och man ska inte begå äktenskapsbrott varken i sitt eget eller någon annans äktenskap. Och man skall icke vara avundsjuk på någon annans kvinna, oxe eller åsna.

humankind, designed to kill

So much drama all around. Skönt att jag har så mycket skola och så snälla vänner att fokusera på. Jag har satt igång med en uppsats som jag började på i höstas, som ska vara färdig imorgon. Jag trodde inte att det var något jag behövde göra mer, därför har jag inte gjort färdigt den tidigare, men nu har jag den som en kompleteringsuppgift istället, skönt att det blev något där jag redan hade skrivit halva tidigare. Jag ska jämföra hinduismen med kristendomen. Intressant om jag hade haft tid att sitta och fundera, men nu måste jag bara skriva fakta och bli färdig så fort jag kan. Det är nte min starka sida.
Jag har fastnat på en line i Big city life,

humankind, designed to kill
det snurrar i mitt huvud.

pluggish

JAG ÄR FÄRDIG MED UPPDRAGEEEEEEEEETTTTT!!

Nu ska jag hem och hämta Alice och nåt att äta!

Jag har dock fem prov, tre uppdrag och 3 (ev. 5) uppgifter kvar att göra.
Men inte idag.

Min pluggbild, i alla tider.

Mamma Jasmin

Jag är snart färdig med sv/sh-uppdraget, och jag har gjort hela K4 och lämnat in, som gick ut på att intervjua en förälder om värderingar i uppfostran. Det blev väldigt bra faktiskt, Jasmin kommer att bli en bra mamma när den dagen kommer! Nu har dom lämnat mig, hon och Milad. Jasmin är förlåten för hon skulle möta sin syster som väntade på gullmars, henne ska jag ändå träffa ikväll. Men Milad kommer få lida i många dagar, den skurken! Han lovade i alla fall att sitta kvar med mig till skolan stänger imorgon och pressa mig så att jag inte sitter och spelar på fb. Kärlek till den skurken!

Slut på rast, dags att skriva om abort och det västerländska samhället! JIPPIIIIIIIIE!

det krävs två för att man ska kunna dela

I skolan.

Jag sitter med mitt sh/sv-uppdrag. Just nu skriver jag delen om mitt eget drömsamhälle, där jag har idén om att pengar ska försvinna. Jag kommer inte på mer att skriva just nu, jag är så hungrig. Jasmin är och pratar med någon lärare om hennes rester, så allt hänger på att hon kommer tillbaka, min hunger ligger i hennes händer!

I <3 Timbuktu

när man är ensam har man aldrig fel
den som är själv han vinner alla spel

för det krävs två för att man ska kunna dela

Föresten, jag sitter i shorts & linne. Måste ju passa på innan Ryssland slutar dela med sig!

sommar

Jag blir fett sur. Jag om någon klarar skolan.

Idag har jag gjort nationella i matte b, jag tror att det gick så bra det bara hade kunnat gå. Hoppas verkligen att jag kommer få VG i slutbetyg annars går jag nog under. Jasmin drog med mig till IP efter lunch, massor spelade fotboll och jag satt och pluggade en stund på sh/sv-uppdraget (som jag föresten har gjort 1½ sidor på idag!!) sen la jag mig i konstgräset, och så kom Jasmin och masserade mig, JÄTTESKÖNT! :D

Jag har verkligen haft för varma kläder på mig idag, det trodde jag inte imorse. Svarta jeans och en vit t-shirt, för det första inte så snyggt men jag trodde i alla fall att jag skulle klara leva i dom. Men nänä, imorn blir det fan shorts alltså.

matteboken.se in my heart

Nu sitter jag med matte, igen. Jag har glömt det mesta, och är alldeles för trött och hungrig för att tänka logiskt och komma ihåg. Milad sitter mitt emot mig, han hjälpte mig med ett CP-tal som är helt onödigt som jag absolut inte fattade ens början av. Han er en snel. Men nu tittar jag på filmer på matteboken.se där Johan från mattecenter förklarar alla tal. It's pretty nice. Han kommer hit om en timme också, det är ganska bra :) Nu har jag sagt det på både svenska och engelska, men jag tycker fortfarande inte att det är bra eller nice. Can't fool me.

En rädd Milad i fönstret bakom en ganska ful Jasmin! :D


I didn't fall - i attacked the floor

Jag har skrivit klart naturuppdraget, och ska redovisa muntligt om några timmar. Tjockt nice! Nu ska jag bara hinna göra färdigt hela skolan den här veckan.

Några timmar senare ...

Jag ska redovisa naturuppdraget om 3 minuter, och Anders (lärarn) sa att jag var den enda som gjort det över huvudtaget. Jag håller med alla fördomar; snacka om att min klass går media. Jag menar absolut inget illa med det, man får satsa på vilket betyg man vill.

Tre minuter och en halvtimme senare ...

Han jämförde uppsatsen med ett matteprov, och jag fick två MVG-solar. Jippiiiiiiie!

sista dagen innan sista veckorna

Du måste lyssna på Teddans nya! HÄR! Musikorgasm!

Har suttit ett par timmar till hos pappa idag och gjort matte. Snart ska jag nog kunna det här. Det är lite stressigt att nationella är på tisdag bara, jag vet inte om jag kommer hinna tills dess. Men imorgon har jag mattelektion, matte workshop och Mattestuga, har jag inte lärt mig efter det så kommer jag nog sitta imorgonkväll hos pappa igen. Jag måste vilket fall klara VG på nationella för jag har fått G och IG på dom tidigare proven. Potta.

Nu ska jag sjunga och läsa engelska noveller högt innan jag somnar, så att jag klarar engelska nationella imorn.
Lycka till Bamseliten!

världshistoriens bästa tjejkväll - utan monopol

I fredags satt vi och pratade minnen och skålade för köer och spelade alfapet, vändtia, neger & president och pyramiden. Förutom att monopolet hade slut på batterier så var det världens mysigaste kväll. Kärlek till er!



















söndagen

Det är så ansträngande att vara singel. Det är så mycket springa runt, komma hem sent och ha jätteroligt.

noerd

Jag skulle varit på begravning idag med andra sidan släkten. Men jag åkte inte dit. Jag skäms, vet inte varför. Jag tror det är för att hade sagt att jag skulle komma men ångrade mig precis innan. Jag hade kunnat komma på igår att jag inte hann följa med, men det gjorde jag inte. Jag kunde inte följa med i alla fall, för att jag har för mycket skola att göra och jag insåg att idag var enda dagen jag kunde göra det. BAJS! Varför känner jag mig så dum då?

Kylskåpet var i princip tomt imorse, så när jag ändå skulle handla mat så tänkte jag att jag kunde passa på att till affären. Till alléplan 7 km bort. Jag fick med mig Alice också, och efter alla omvägar så kom vi tillslut dit efter ca 1½ timme. Efter att vi hade handlat mat tyckte vi att vi var ju redan uppvärmda, så då kunde vi lika gärna gå tillbaka också. Vilket vi gjorde. Sammanlagt räknade vi ut att vi måste gått ca 1,8 mil. Strongt!

Nu sitter jag och läser noveller på engelska högt för mig själv, för att träna på mitt borttappade uttal till muntliga nationella på måndag. Jag är nörd.

kortlov-förstakväll

Jasmin käkar upp min trasiga astmamedusin. Det var meningen att vi skulle grilla vid barnsjön, men det verkar som om det ska regna så vi får väl se about that. Jag ska i alla fall upp halv 7 imorgon. Men nu ska det pås med långkallingar, mjukisbyxor, tjocktroja och vinterjacka! Tjarrå!

Lite för tidig onsdag

Jasmin har gjort en hemlig blogg, men när hon berättade det hittade hon en myra på min panna. Mysigt. Första kontakten med en myra i år.

Det visade sig när jag kom hit idag att jag inte börjar förrän halv 1. Stackars Teddan som har lov fick kliva upp med mig och ta bussen tidigt på morgonen, när jag egentligen började halv 1 och kunde låtit både mig och han sova ut. Men det är lika bra att vara här, så jag hinner göra färdigt naturuppdraget. Vi är på marknaden igen, föresten.

Man blir inte sugen med ett fullt skrivhäfte

Idag har jag fyllt på med tre till samtal till COOP. Jag ringde en gång efter lunch och fick äntligen tag i killen jag skulle prata med. Men då var han upptagen så jag ringde en gång till efter en timme. Då fick jag veta att det fanns noll lediga jobb, inte ens något i sommar. Så vi la på. Men jag insåg två sekunder senare att jag var tvungen att ringa tillbaka och säga lite till, så jag ringde tillbaka och skrattade lite och sa att om det kommer upp något så är jag väldigt intresserad så han sa att han skulle pressa på och tänka på mig. Jippi!

Nu måste jag alltså söka fler jobb. Men det är lite sent.

kärlek till kung henry

Jättefin.


Det är väl ändå samma ända värld vi lever i.
Ord som dom använder för att vi ska vilseledas i tron
att vi alla inte skulle va av samma skrot och korn.
Allting känns så grått
och jag tycker mig ha förstått
att måttot tycks va givet;
Smakar det så kostar det .. en annan mänska livet.

Men jag frågar mig när ska dom förstå vikten av insikten
att det är bra PR att säga
se här vi har regler för förhållandena i våra fabriker.
Men en sådan taktik är visst inte alls så intressant,
inte sant?
Och orsaken till tvivlet
tycks va orden som ekar i huvudet så uppgivet
Smakar det så kostar det .. en annan mänska livet.

rökare är också människor, men inte lika länge

Jag pratar med Jasmin i telefon. Efter en timmes "telefonkonferens" med Jasmin och Teddan så gav Teddan upp. Men jag och Jasmin har pratat flitigt en timme till. Nu las det på, hennes täckning dog. Random. Men snart så, ett nytt försök!

Vi har kommit fram till mycket viktiga saker.

Shit happens, life goes on, Jasmin's still pooping.

Professionell Låddiagrammare

Jag och Annelie satt på lastkajjen i stimmets skola i flera timmar ikväll. Annelie är en av dom där som alltid kissar. Utomhus. Sista gången ikväll så satte hon sig bara mellan husväggen och gångvägen i hopp om att universum hade planerat att allt skulle gå bra, men såklart så kom det två grabbar på moppe, så hon fick panik och ställde sig upp fort som fan vilket bara slutade med att hon flashade röven för dom.

Så kan det gå!

Negerbollens dag imorgon. DO. NOT. FORGET!


Jag gillar killen som gjorde ett team på facebook "11 000 medlemmar innan 8 juni och jag super inte på hela sommarlovet" eller nåt i den stilen. Självklart gick mer än 11 000 med.

Sen Måndag

När jag kom till skolan idag stötte jag på ett oväntat matteprov igen. Ingen aning om hur det gick den här gången. Jag löste alla uppgifter och det var inte speciellt svårt men jag antar att det var någon specifik formel han ville ha. Det kunde jag tyvärr inte ge honom. Så när jag hade skrivit färdigt provet gick jag tillbaka till min plats och satte mig, och pluggade ur matteboken i två timmar till. Jag kan det här med låddiagram nu. Professionell låddiagrammare. Doktor i låddiagram.


NÄMEN, det är inte Amanda "Bamse" Wikström som skriver!

Hellu, Alice här.
Bamse ville att jag skulle skriva något litet så jag gör väl det eftersom att jag är en sån bra vän.

Har nyss (eller någon timme sen) varit på promenad med Jasmin och vi kom fram till att det är riktigt skumt att det inte finns några korvmojar som säljer kycklingkorv. Jag menar, det finns ju as många som inte äter gris så fatta vad man skulle tjäna på att sälja kycklingkorv!
Det är många som tror att det bara är muslimer som inte äter gris, men icke sa nicke! Där har ni fel. Det är grymt många ickemuslimer som inte äter gris för att antingen så tycker dom att det är äckligt, är veg. eller bara tycker synd om grisen.
Så jag och Jasmin, båda två ickegrisätare, bestämmde oss för att vi måste öppna en korvmoj med kycklingkorv, Vad sägs? Skulle ni äta på våran korvmoj då?
Det hoppas jag verkligen ..

Sen kom vi på att vi måste starta ett nytt parti också, men det tycker jag att vi kan ta en annan dag.



Ni kan väl inte äta den här sötnosen utan att få dåligt samvete?


I leave homework to the last day because I'll be older and therefore wiser.

Jag har gjort min plikt som 16-åring och skrivit färdigt första delen i min NK-uppsats.

Jag har också bestämt med pappa att vara där hela helgen och plugga matte.

Snart landar Teddans buss på min busshållplats, så jag ska klä på mig en varm jacka och en varm halsduk och pallra mig ut genom dörren för att dra med han på en promenad. Sen hade jag faktiskt planerat att sova. Åh, vad skönt det lät.

Jag träffade Alice en stund idag. Vi satt och bara pratade. Inte om allt och ingenting som vi brukar, utan om faktiskt ganska viktiga saker. Det var skönt. Det är bra att prata hemlisar ibland.

Är det någon som har invändningar mot något i detta inlägg så håller jag med.

For those who have experienced the pain caused by stepping on lego!

Therese skrev till mig nyss. Oväntat. Men trevligt. Jasmin äter middag med sin nya familj och kommer snart hit och går en promenad med mig i regnet. Också trevligt. Nåt som inte är trevligt är det som ett team jag hittade på facebook står för. Det är värt att uppmärksammas för det är en otroligt viktig faktor i värdet av livet.

For those who have experienced the pain caused by stepping on lego!

heter teamet.

schykk

Jag ligger i min hårda säng och tycker synd om mig själv. Nu har jag varit sjuk alldeles för länge. Till och med innan jag blev sjuk så var jag sjuk. I huvudet alltså. Inte psykiskt sjuk. Bara lite för ont i en vecka. Jag har i alla fall fått en till remiss till en neurolog, och ska dit den här gången.

Tillbaka till sjuk. Jag fick feber igår, trodde jag, och var 35,9 grader. It sure feels like feber, men it surely is'nt. Jag fick förstås riktig feber senare, men det var inte förrän jag tog ett bad (som jag trodde skulle få mig att må bättre) som fick kroppen att förstå att det var varm jag skulle bli och inte kall. Så efter att ha legat i badet en stund så fick jag massor av feber. Vilket såklart ledde till att jag inte kunde duscha håret igår heller. Jag borde gå och göra det nu när det ändå är morgon och man mår lite bättre efter att precis ha sovit, men jag ska fortsätta den här diskussionen utanför bloggen.

Nu har jag klagat färdigt.
fred på jorden

RSS 2.0