bamse delar visdom

Jag hade nästan glömt bort att jag hade en blogg att slänga alla bekymmer på. Det skulle va helt fantastiskt unbelievably super nice att säga

Ja, han var ju i alla fall snygg.

Men jag tycker det är dumt att avsluta på det sättet, speciellt när man inte vill avsluta. Fast det skulle va skönt att avsluta. Av någon anledning verkar vi tro att vi glömmer bekymmer om vi bestämmer oss för att lämna dom bakom oss. När det egentligen är så att det enda man glömmer är att allt förutom ansvaret kommer man fortfarande bära med sig, tills man är färdig med momentet, och färdig blir man inte genom att lägga det bakom sig.

Så kan det gå. Nu har du nåt att fundera över!

Närhet och kärlek i obestämd form har ingen bestämd plats

- det krävs alltså inte alltid löften och förväntan på någon annan än sig själv.
it pleases me

Jag ska bara lära mig att hantera det!

Lets do commercial!

Äntligen, bara en knapp halvtimme kvar till Untz,
som inte bara fått många priser på Youtube utan också var de mest spelade svenska musikerna under en hel månad,
släpper sin sommarlåt!

För att tjuvlyssna redan nu, eller för att snällt vänta med alla andra,
när du känner dig redo, klicka här.

Mer info om spelningar, etc. hittar du på deras Twitter!

tjurigt nattkaffe

Helt fantastisk hur man som 19 år inte kommit längre. Det är ett jobb, ingen lekstuga. Nu får jag och Jasmin kliva upp halv 8 på morgonen och gå till jobbet för att städa upp efter en bortskämd snorunge. Eftersom att vi fick reda på detta mitt i natten är det dessutom lite för sent att gå och lägga sig, så vi dygnar. Så jävla dumt allt blir.

england - algeriet

Jag kollar VM. Vi hade planerat att sitta tjejer och bögar hemma hos mig ikväll och kolla england-matchen, men det blev bara jag kvar. Alldeles perfekt, för jag är helt galet trött. Nu kan jag gå och lägga mig när matchen är slut. Jag och lillebror sitter och smådiskuterar på msn också, så helt ensam är jag inte heller. Eller jo, för nu ska han springa iväg.

BTW, såg du tyskland - serbien idag? Hahahaha, sajk!

Bree Tanners andra liv

Jag fick ett fint paket på posten idag :) Farbror Lasse skickade en bok som ska ha med Twilight att göra, fast ur någon annan vampyrs perspektiv och syn på familjen Cullen. Vågar inte ringa och tacka nu, han kanske ligger och sover. Men jag ska sätta alarm på mobilen så jag kommer ihåg att göra det imorn!


lördagkväll!

Hahaha, FAN! Skönt att du delar med dig av din otur Jasmin ... -.-
Hade jag varit tretton år igen hade jag hoppat ut genom fönstret och åkt tillbaka. Orden det kommer fler chanser och ha tålamod och det var lika bra för annars kanske du går för fort fram snurrar i mitt huvud, men ingenting fastnar för ikväll va den ultimata chansen, och jag har haft fett med tålamod och om två månader utan att ha kommit nånstans är för fort fram så my ass!

Damn. What to do, what to do?

Det kommer fler chanser ...

I <3 U

Världens mest fantastiska människa, med världens mest fantastiska röst.

Du är min stjärna.


sommarlov

Vad jag har förstått så ska man festa ikväll. Av vana sitter jag och väntar på att nån ska dra med mig. Jag har inte lämnat mig helt åt ödet, jag vet att jag antagligen skulle följa med Jasmin - om hon hittade nånstans. Annars ska jag nog faktiskt ringa Malin alldeles strax, för det sa vi innan hon gick. Jag fick sommarlov idag förresten, trots vädret.

Jag har en dålig dag, dålig vecka. Nu är jag ännu tjurigare. FU!

Ses vi ikväll?


mysig & kall myggkväll på Jasmins altan

Jag har glömt att lägga in apsnygga bilder på mig och Jasmin sen kvällen på hennes altan. Jag kollade igenom nu men det var faktiskt inte så många bilder som var värda att lägga in. Jag hittade dock en mycket vacker bild på Jasmin när hon härmar en mycket kär vän.

 

och en fin bild på myggsprayen & mig!


och en till på Jasmin, eftersom att den inte kommer fram till henne på msn så är det inte mer än rättvist att hon ska få se den här! HAHAHAHAHHAHHAAHAHAHAH


Härligt!


kall, somrig och ledig tisdag

Jag följde med Jasmin till stipendie-ceremonin idag där vi hörde opera för första gången. Vi var lite besvikna att vi hade missat utspringet idag, men när vi stog och väntade på att bli insläppta åkte två flak från skolan förbi oss. Då man blir glad! Jag gillade texten på SP:s ena flak: DATORN VAR INTE VÄRT DET. Hahaha!

Nu sitter vi på hennes altan och pluggar och krigar med myggorna. Jag har precis gjort färdigt min sista prestation för i år, så mitt liv är helt OK!




HIPP HIPP HURRA!

Och grattis till Milad idag!

Dagens citat:
"Min arm har somnat. Det är fett skönt att runka då, det känns som en klantig främling"
- Milad Kopayeh, 17 år
u tha best!


ananasalice

Det är tydligen inte alla som förstår,
av anledningar inte vi förstår.

 

and you know it's true, I would die for you

 


Jasmins parningsdans


deadline

Jasmin och Malin får jobba med mig i sommar, vi ska tre ska dela på ståndet hela sommaren. Fan va kul det ska bli.

Jag ska på återträff i kunskap om 50 minuter. Jag vet inte riktigt hur jag känner för det, jag längtar inte - vilket inte betyder att jag inte vill gå - men jag tror att det blir roligare efteråt när jag och Malin ska till Hagaparken och grilla med elevrådet, hihi!

Idag har inte alls varit en bra dag. Allting suger. Egentligen inte, men
en dålig faktor vs 34 bra faktorer
det är alltid den dåliga som vinner.
Det suger. Men jag har i alla fall fått 16 kondomer, förlängd kurs i samhälle och sommarjobb så nu rycker jag upp mig.

Tack för intresset, hej.

så det kan gå

Jag köpte nästan min bikini idag. Men underdelarna på Lindex sitter som bajs, och vem vill gå så?

För att göra detta inlägg till det mest omogna jag nånsin skrivit så ska jag först garva lite åt att jag äter sill, sen ska jag lägga upp videon på när Sarah smörjer in Jasmins boobies med kokosolja.


FAIL!

Vi skulle till museum idag. Alla skulle mötas i matsalen, jag har suttit här nästan hela dagen men har inte sett någon gå. Jag måste ha missat dom när jag sprang upp för att kolla om dom var i klassrummet. Fail.

failblog.org Haha skönaste sidan!


sommarjobb, check!

Tjoho! Kerstin, min kurator från grundskolan, var i min skola nyss. Random!

Jag msnar med Malin som skickar massa apcoola smileys till mig, förutom det så har jag fått sommarjobb. Och jag får ta med Jasmin! Phhöörfect.

Jag kommer alltså utanför Tyresö C, vid COOP, och sälja jordgubbar. JippiiiiiE!

första juni, idag är det sommar

Sandra och Izza är här. Jag har en kon i hallen. Så kan det gå.

Skoluppdatering as always, jag har hållit tal i engelska idag om Al Gore, hon verkade nöjd med mig. När jag ändå var där så gjorde jag steg 10 också, skrev om Drink n' driving. Jag har aldrig skrivit något kallarare i hela mitt liv I believe. Nu är jag antagligen färdig med engelskan, det vore väldigt skönt. Synd att skolan stänger kl 5 nu, då hinner jag inte göra grejerna där. So sad.

Tänkte göra två restprov imorgon på min klass mattelektion, för dom har samhälle/religionsläraren som mattelärare. Också väldigt sorgligt, för då börjar jag 9 imornbitti.

ensam hemma

Som jag sa på fb; allt på mitt vardagsrumsbord är borttappat.

Jag hittar ingenting, det är inte stökigt någon annanstans. Jag har bara hållt till på vardagsrumsbordet och utnyttjat mer bordsyta än det existerat, och nu kan jag inte leva där längre. Precis som vi gjort med jorden. Vad är detta för konstigt begär vi människor har?

Detta vill jag gottgöra genom att dela med mig av konstverket jag skapade idag.


RSS 2.0