småråttisarna

I helgen ska jag hämta dom! Charon och Oberon, fula namn, kommer döpa om dom. Två svartisar, 6 veckor gamla, små för sin ålder och kommer aldrig att bli så stora som dom ska bli. IIIIIIIIIH!

Jag måste få hem akvariet till dom från Teddan, hoppas att isen är borta från stockholm nu. Måste fixa någon liten transportbur att ta hem dom i från jakobsberg också.

IHIHIHIH :')

last day

Sista dagen i stöten, imorn drar vi! Jag är ensam hemma, Teddy åker snowboard med nån från kumla och hans mami & papi är på prommis. Och jag åker inte skidor för jag har vurpat påriktigt för första gången i hela mitt liv! Så jävla nice. Vi skulle åka backen som hette Björnen, såklart, och den skulle vara grön så det skulle ju passa bra för mig som inte har lärt mig bromsa efter 8 år, men innan den blev grön så var den svart, KOLSVART. Så jag körde störtlopp ner för branten tills jag kom till svängen där det skulle bli grönt, där svänger jag självsäkert in, lycklig i 670 km/h, och kör ner med ena skidan i en grop. Skiderna flyger av och jag fortsätter flyga, lycklig i 670 km/h, tills det ba KRCHHHHHK ekar i hela huvudet på mig. Ett träd. Fan va jag garva! Så jävla nice!

Igår och idag är det inte lika nice, ont i revbenen, öm i ryggen och har sträckt varenda muskel i halsen. Men det var lätt värt det.

Krya på dig Bamsisen!
Smile Amanda

viktor rydberg ffs

Jag har två intagningsprov nästa vecka! Viktor Rydberg på tisdag och Kungsholmen på torsdag. På Rydbergs ska jag sjunga Österlensvisan, som jag och alla andra aldrig har hört, och någon egen som jag inte vet vad jag ska välja för nån. På Kungsholmens ska jag sjunga en låt och göra ett skriftligt prov om noter och grejer, helt ointressant. Jag vill inte ens börja på Kungsholmens, jag vill bara se om jag kommer in. fniss

På torsdag krockar Kungsholmen med Battle of the bands där jag ska vara med med the band. Det är alla kunskapsskolor som tävlar mot varandra med skolbanden. Vi ska spela When I come around med Green day, omöjlig och skittråkig att sjunga men säkert jätterolig att spela så jag får anpassa mig till the crew. Kanske blir najs, kanske inte. Jag vet inte om jag ska ringa till Kungsholmen och byta tid eller om jag helt enkelt skiter i det och tävlar istället för att göra intagningsprovet.

Nobody's home med Avril Lavigne blir det på Rydbergs!
Smile Amanda

skidor skidor skidor

Vi har åkt skidor! Eller snowboard åker ju Teddan. Jag var jättestressad och spänd första åket men sen kom vi till assköna backar så då blev det roligare. Jag har till och med hoppat på några sånadär smågupp efter varandra, och kört i skogen. Jag börjar bli cool! Men det blev en liten konflikt när vi åkte off pist och jag fastnade med skidorna och blev skitsur. Sen var jag sur resten av dagen, inte lika najs. Jag tror jag har pms.

Jag har försökt göra lite musik här. Jag glömde att ta med gitarren så jag får göra låtsasgitarr på cubase istället för att kunna träna på texten. Men jag hade pms igårkväll också så det sket sig och jag ville inte vara nära bajskorvdatorn sen.

i fjällen

Jag är i stöten med Teddans family, vi åkte i förrgår och stannade nånstans i dalarna där vi bodde på hotell. Det var min och Teddans halvårsdag så vi fick ett eget hotellrum, jättemysigt. Men det gick inte att dra igen skjutdörren helt till badrummet så jag kastade ut Teddan i korridoren när jag skulle på toa. Men han var väl så nöjd att få sitta i den tokheta korridoren och lyssna på musik ^^. Igår kom vi hit, jag och Teddan har fått det mysigaste rummet. En våningsäng med dubbelsäng längst ner, en TV, soffa och stort soffbord där mina blommer står som jag fick av Teddan i förrgår, som står tillsammans med datorn och godis och internet kuvert och skivor och smink och hörlurar och högtalare och nessesär och tv-kontrollen.

day two

Idag har jag varit på skolan, redovisat ett steg i matte, stannat kvar och haft bild, och nästan haft PH. Asnajs!

Efter skolan åkte vi hem till mig och hämtade låttext och ackord, käkade spagetti och köttfärsås, och trallade vidare till musikproduktionen där jag gjorde en skitbakgrund till nya låten lite snabbt för att bara kunna spela in sången. Men när jag väl var redo berättade han sorgset för mig att ljudkortet var paj och ett nytt var påväg, så det blev tyvärr inget idag. Han kanske ringer imorgon om det finns någon tid på min dator ledig så att jag kan komma dit och göra det då.

Imorgon är det också både SO-föreläsning, idrott och NO-labb som ska göras, och sedan ska jag skynda mig hem till pappsen med Jasmine och göra en labbrapport med pappa som vet allt.

Men nu hade jag bara tänkt sova.

Godnatt och sov gott!
Smile Amanda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0