stampen 3/5

Söndag 3 maj ska vi spela på en ''välgörenhetsgala'' kallade Astrid det, på Stampen med bandet. Vi funderade först över våran låt men den är för arg för välgörenhet så vi spelar Far away med Nickelback istället. Fy fan vad roligt det ska bli! Och vi börjar komma någon vart med våran egen låt också, den är så jävla skön. Jag tror Emil kände någon med en studio där vi kunde spela in en demo som vi tänkte skicka in till Hultsfred så att vi kanske kan få spela som Rookieakt. Men det skulle nästan vara för bra för att va sant. Det var till mesta dels jag och Emil som skrev texten i låten, och han är jätterolig att skriva med så jag funtar på att kanske försöka skriva American crime-låten med honom också. För jag och Mattias snackade om att kirra ett band, och då sa jag att jag har basisten (Emil,) så då är det väl lika bra att han får vara med och skriva!

påsklov no more

Tjenispenis. Teddan är hemma igen, men jag är ensam ikväll. Jimmie är i stockholm så han sov hos Teddan igår och ska sova där ikväll också. Dom ska göra musik så jag fick inte vara där, fniss. Så jag kom hem en stund innan 11, satt och konversierade med morsan och nu sitter jag här! :D

I helgen sov jag hos Sandras syrra i jordbro, första kvällen var vi på fest i handen där jag träffade en Mattias som är grym på gitarr och hade skrivit musik till filmen American crime som han då ville att jag skulle skriva texten till efter att han hade hört en av mina låtar. Så först och främst måste jag se filmen. Men det ska bli roligt :)

rytmus

Igår var jag på intagningsprov på Rytmus. Singer/songwriter. Jag blev sjuk samma morgon, såklart. Så jag kom dit med tjock, sladdrig röst. Men sångläraren där undrade varför jag inte hade sökt sång, eftersom jag sjöng så fint. Så det var antagligen helt okej ändå.

Jag gillade inte människorna där, alla verkade så malliga och självupptagna. Men det är såklart bara hur jag upplevde det under den korta tiden där. Jag tyckte i alla fall att Tom (Patrik i Patrik 1,5) verkade som om han trodde han var mer än han var. Men Teddan blev fett buddie med honom och ska göra musik med honom, och han verkade mycket trevligare än jag trodde. Men den andra killen jag träffade där när Teddan var försvunnen verkade däremot riktigt självupptagen, plågsam att prata med. Det blir inget Rytmus.

ica

Teddan har fått jobb på ICA, asnice. Dom har brist på arbetskraft så jag ska passa på jag också. Jag har inga meriter alls men vi får se hur det går, jag tänkte att nu när det ändå är lov kan jag ju ringa och kolla om jag inte kan vara gratis arbetskraft några dagar så jag kan visa att jag kan nåt ändå. Jobbar man helger får man mellan 100 - 150 kr/tim, vilket är riktigt nice för nån i vår ålder. Och säg att man jobbar för 60 kr/tim (120 på helger) och jobbar 6 timmar 2 dagar i veckan, en vardag och en helgdag. 360 kr + 720 kr, 1080 i veckan. 1080 x 4 veckor, 4320 i månaden. plus barnbidraget. Fem fucking laxar i månaden. Yeaah

Smile Amanda

ensam

Teddans plan gick för en timme sen. Nu ska han va borta i 12 dagar, 12 ensamna dagar. Jag ska träffa Annelie en stund runt tre, innan det ska jag duscha, och ta ut busråtterna. Som föresten har blivit stora, så stora att dom kan hoppa ur buren. I förrgår rymde dom när jag var hos Teddan, så mamma ringde och sa att vi var tvungna att komma dit och hitta dom. Men samtidigt som vi satte oss på bussen ringde hon och sa att hon hade fått in dom. Så vi fick tralla tillbaka i spöregnet igen.


RSS 2.0